Sam Bradford a Vikings új irányítója

Nemrég érkezett a hír, amit aztán már meg is erősítettek, a Vikings cserélt az Eagles-el, így mától Bradford a Vikings tagja.

Rick Speilman nem ült tétlenül és valóban szerzett egy irányítót a csapatnak, csak éppen túlárazottan és nem biztos, hogy a megfelelőt. 

Sam Bradford a Philadelphia Eagles most már volt irányítója immáron a Minnesota Vikings csapatának tagja. 

Az ellenérték viszont elég drága, hiszen mi cserébe a 2017-es év első körös választási jogát és egy 2018-as negyedik körös választási jogot adtunk cserébe. Ez igencsak nagy ár egy sérülésre nagyon hajlamos játékosért, aki ráadásul nem számít top-nak.

2010-ben 1/1 -es választása volt a St. Louis Rams csapatának, ahol éveken keresztül kezdő volt, majd tavaly az Eagles-hez cserélték el. Nem feltétlenül rossz, mert ugye eddig sem a passzjáték erőltetésére törekedtünk, az megmaradt esetleges mentőövnek. Ha van egy jó fal, aki megvédi Bradford-ot és nem sérül le az első pár meccsén, akkor esetleg rendben leszünk.

Teddy Bridgewater sérülése elvileg olyan súlyos, hogy a jövő évben sem tud majd pályára lépni. Sőt lehet, hogy sohasem, de ezzel ne szaladjunk ennyire előre.

Bradford egyébként ismét csapattársa lesz Adrian Peterson-nak, akivel még 2006-ban együtt játszottak az Oklahoma Sooners csapatában.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.