Előzetes: Packers – Vikings (Alapszakasz – 2. hét)

A második héten máris egy brutális megmérettetésre kerül sor, hiszen csapatunk a Green Bay Packers együttesét fogadja.

A Vasárnap Esti Rangadón csap össze a Green Bay Packers és a Minnesota Vikings együttese, már a második fordulóban ilyen nagy feladat elé kerül a két fél. 

Ugyanis a csoporton belül ez a két csapat mely a csoportgyőzelemre egyaránt esélyes, ez a meccs akár valamilyen irányban elindíthatja az idei rivalizálást. 

Egyikük sem kezdte fényesen a szezont, épphogy csak behúzták az első meccseiket. A Vikings a harmatgyenge Titans ellen szenvedett, míg a Packers a gyengébb Jaguars ellen izzadt meg az utolsó másodpercig. Most azonban ez mit sem számít, most csak ez a meccs van.

A találkozón ki kell mondani sajnos a vendégek számítanak esélyesebbnek és nem csak azért, mert ott legalább stabilan megvan a kezdő irányító, hanem mert valahogy nem lehetett a csapatban érezni az áttörést. A védelmünk tündöklése lehet ma kevés lesz Rodgers-ék ellen.

Ma este új irányító mutatkozik be a Vikings-nál, nevezetesen Sam Bradford. Bradford alig két hete csatlakozott a csapathoz és most bizonyíthat, mivel nem keveset áldozott be érte a vezetőség. Bízzunk benne, hogy nem egy újabb Freeman-féle melléfogást látunk majd, hanem Sam győzelembe vezeti a csapatot. Hill sem volt rossz a múlthéten, de voltak olyan passzai amik hagytak kívánnivalót maguk után.

Bradford-nak jó célpontjai vannak, kiemelendő Stefon Diggs, Kyle Rudolph és persze a titkos fegyver Adam Thielen is. Diggs a múlthéten 100 yard fölé jutott, a másik két célpont pedig nagyon fontos elkapásokkal járult hozzá a yardszerzéshez. Sajnos a pontszerzésben nem jeleskedtek, mint ahogy az egész offense sem, ez a Packers ellen nem lesz megengedhető, mert ha csak a védelemre támaszkodunk, akkor annak folyamatos terhelése miatt egy idő után elfáradhatnak. Így is van két nagy hiányzó a védelemben. Xavier Rhodes még múlt vasárnap a meccs előtt sérült meg és bár nem kell műteni a visszatérésének dátumát homály fedi. Nem játszik továbbá Sharrif Floyd sem, akinek a kiújult a térdsérülése, és Mycole Pruitt (TE) is csak a lelátóról nézi a meccset, akinek ugyanúgy térdsérülése van. Ez egy ilyen szezon, sok a térdsérülés.

A futójáték teljesen ötlettelen volt a Titans ellen, ez a szerzett yardokon is meglátszik. A múlthéten az ellenfél teljesen felőrölte Peterson próbálkozásait és most a Packers is hasonlóra készül és ha sikerrel hozza ezt, akkor veszélyben a sikerünk.

Tavaly ugye többek közt a Packers legyőzésével hosszú idő után ismét megkaparintottuk a csoport első helyét, erre készülünk idén is. Nehéz lesz, de itt van az első lépés, amit meg kell tenni és haladni a kijelölt úton. A találkozó magyar idő szerint hétfő hajnali 02:30-kor kezdődik.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.