Változások a tartalékok közt, újabb támadó érkezett

A Vikings folyamatosan foglalkozik a tartalékokkal is, ezért próbálják mindig a legjobbakkal bebiztosítani önmagukat.

A Giants elleni siker után csapatunk kicsit átalakította a tartalékcsapatot, ugyanis egy védőt elküldött és egy támadó játékost szerződtettek az állományba.

Már a múlt héten is történt változás a tartalékok közt, akkor az elkapó Isaac Fruechte és a támadó falember Sean Hickey-vel erősítettünk.

Most a csapat előbb, hogy hely legyen a CB poszton az előszezonban jól játszó Tre Roberson munkáját köszönte meg, helyére pedig a TE Brian Leaonhardt került be.

Leonhardt már az előszezonban is velünk volt, de a keretszűkítések után a tartalékok közé sem került be, de úgy látszik a csapat nem vesztette egészen el látóköréből. 

Brian még 2013-ban a Bemidji State-ről került az Oakland Raiders-hez, mint draftolatlan szabadügynök, majd 2015-ben előbb a San Francisco 49ers később a Cleveland Browns keretéhez tartozott. Idén márciusban kötött velünk szerződést, de a keretszűkítés nem kedvezett neki.

Szeptember 3-án csatlakozott a Detroit Lions tartalékaihoz, ahonnan múlthéten tették ki. Most ismét nálunk van.

Azt nem tudjuk, hogy mekkora köze van ennek a cserének ahhoz, hogy Kyle Rudolph szerdán nem edzett és tegnap is csak limitáltan edzett, mivel összeszedett egy kisebbfajta bordasérülést a Giants ellen.

A legfrissebb tartalékkeret pedig az alábbi:

RB CJ Ham, DT Toby Johnson, WR Moritz Böhringer, QB Joel Stave, TE Kyle Carter, DE Stephen Weatherly, TE Brian Leonhardt, G Isame Faciane, WR Isaac Fruechte, G Sean Hickey

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.