Újabb korábbi 1/1-es Minnesotában!

A mai nap folyamán leigazoltuk a 2008-as draft első választottját a tackle poszton bevethető  Jake Longot. Erre azért volt szükség, mert sajnos sérültlistára tettük a jobb oldali tackle Andre Smitht, aki még a múlt heti hétfő esti rangadón dőlt ki. A tricepszét a héten fogják műteni, és ebben a szezonban már nem léphet pályára.

Jake Longot karrierje első négy évében beszavazták a Pro Bowlra a Miami Dolphins színeiben, ahol akkoriban a jelenlegi támadófal edzőnk Tony Sparano volt a head coach. A 2011-es szezon utolsó előtti mérkőzésén elszakadt a jobb bicepsze, így hiába választották be zsinórban harmadszor a Pro Bowlra, ott nem tudott részt venni. 2013-ban szabadügynök lett, és a St. Louis Rams csapatához igazolt. 2014 október 26.-án ACL szakadást szenvedett, és a szezon végén a Rams megvált tőle. 2015-ben a Falcons szerződtette, de ott 4 meccs alatt mindössze 11 támadójátékban volt a pályán.

Tehetsége vitathatatlan, viszont sorozatos sérülései rizikós igazolásnak minősítik. (az idei offseasonben majdnem leigazolta a Baltimore Ravens, de végül az a megállapodás meghiúsult). De mivel a támadófalunkból folyamatosan dőlnek ki az emberek, muszáj kockáztattnunk. Reméljük elkerülik a sérülések, és ugyanúgy ahogy a másik korábbi 1/1-esünk, újra magára talál és másodvirgzásba kezd.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.