Gyenge teljesítmény miatt az Iowa is legyőzött minket

A második konferencián belül meccsünket sem sikerült megnyerni, így egyre távolabb kerülünk a lehetséges BOWL meccstől.

Mitch Leidner vezetésével, aki talán karrierje legrosszabb meccsét játszotta a Golden Gophers-ben most sem tudott nyerni a csapat, így a kilátogató majd 50 ezer néző sajnos hoppon maradt.

Az első pontokra egészen a második negyedig kellett várni, de ekkor is csak egy vendég mezőnygólt láthatott a nagyérdemű. A csapatok remekül egymásnak feszültek, de a védelem mindkét oldalon hatékonyabbnak bizonyult a támadóknál, így puntháború alakult ki.

A szünetben nagyon kis előnnyel, 3:0-al ment a Hawkeyes, a fordulás után azonban megindult valami, ami sajnos nem tartott sokáig. Már hat ponttal ment a vendég csapat, mikor végre a Minnesota kicsit felrázta a dolgokat és Shannon Brooks 9 yardos futott TD-jével meg is fordította a meccset, persze Carpenter extra pontja is kellett.

Hihetetlennek tűnik, hogy elég sok meccsen kúszik az összpontszám 100 fölé, itt mégis nagyon nehezen akartak jönni a pontok, a végén meg is álltunk 21-nél.

Brooks pontszerzése után az Iowa is rákapcsolt. A védelmünk egyéni hibáit kihasználva Akrum Wadley 54 yardos futott TD-t ért el, majd ezzel beállította a végeredményt.

Mit írtam talán ez volt az a meccs, amin Gophers-es karrierje során Mitch Leidner a legrosszabbul játszott. Még az 50%-ot sem érte el passzainak sikeressége, ráadásul 2 alkalommal is eladta a labdát. Mindezek mellett agyrázkódást is szenvedett a mérkőzésen, így a következő találkozót, amit a Maryland ellen vívunk kénytelen lesz kihagyni.

Így van, 1977 után ismét összecsap a Minnesota és a Maryland, de immáron, mint konferencián belüli ellenfelek. Az a találkozó most szombaton kezdődik, magyar idő szerint 18 órakor.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.