NFC North Erősorrend: 5. hét

Egyedüli hibátlan mérlegű csapatként az eheti erősorrendet a legmagasabban zárjuk, ráadásul mivel pihenőhéten vagyunk a jövő hetet is ott kezdjük.

A Bears-en kívül mindenki tudott javítani a helyzetén, úgy tűnik Chicago-ban elég ez nem lényeg.

1. (1.) MINNESOTA VIKINGS (5-0) +1
Nagyon könnyedén megnyertük a Texans elleni hazai találkozót, egy percig sem volt kérdés a győztes kiléte. Egyedüli hibátlanként felértünk a csúcsra az erősorrendben, innen várjuk a folytatást.

A hatodik héten nem lépünk pályára, a csapat most felkészül a szezon hátralévő részére, melyben hasonló sikerek a célok, mint eddig.

következő mérkőzés: ezen a héten bye week-en vannak (-)


2. (8.) GREEN BAY PACKERS (3-1) +1
A Giants csapatán túlléptek a múlthéten, így jönnek felfelé.

A győzelem után most az eddig jól teljesítő Dallas Cowboys csapatát fogadják hazai pályán. Nem lesz könnyű dolguk a Prescott vezette csapat ellen, ugyanis a déli csapat számít esélyesnek.

következő mérkőzés: vs Dallas Cowboys (4-1)


3. (19.) DETROIT LIONS (2-3) +2
Nagy meccset tudtak megnyerni, hiszen a jóval esélyesebb és veretlen Eagles együttesét sikerült egy kiélezett meccsen felülmúlni. Úgy tűnik, esélyesebb csapat ellen a Detroit képes csodát okozni.

A kiszámíthatatlan arcát mutató Los Angeles Rams együttesével csapnak össze a héten. A Lions esélye, hogy közelebb lépjen a pozitív szezonhoz.

következő mérkőzés: vs Los Angeles Rams (3-2)


4. (30.) CHICAGO BEARS (1-4) 0
A Colts csapatát sem sikerült megverni, bár eredményben elég közel zártak hozzájuk. Azt egyelőre senki nem tudja mi folyik Chicago-ban, de talán még az edzők sem, mikor ilyeneket nyilatkoznak, hogy “nincs tervünk”. Nehéz lesz az előrelépés.

A pihenőhetéről visszatérő Jaguars lesz az ellenfelük, akiknek jót tett az európai levegő. Az ottani formájukat mindenképp átmentenék otthonra is, erre kiváló ellenfél a Bears.

következő mérkőzés: @ Jacksonville Jaguars (1-3)

Első szám: csoportban elfoglalt hely | Első zárójel: a ligában elfoglalt hely | Második zárójel: mérleg | Zárójelek utáni rész: előző héthez képest a változás (jelen esetben a tavalyi év végi eredményéhez képest)

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.