Az első fájó vereség után,nem lesz könnyű,de talpra kell állni.- Sérülés jelentés.

Vasárnap este a csapat a Lincoln Financial Field-re látogatott, hogy összemérje erejét az idényt kiválóan kezdő majd bye week után kicsit gyengébb formában visszatérő, a szezont két vereséggel folytató Philalephia Eagles csapatával. A hét talán egyik legjobban várt mérkőzése volt az alapszakasz  hetedik hetének összes találkozója közül. Ám az utóbbi hetekkel ellentétben most Fortuna nem igazán fogadott minket kegyeibe. Nagyon nem…

Mindkét csapat nagyon feszülten kezdte a mérkőzést. Senki sem találta igazán pár héttel ezelőtti formáját, de így is leginkább a védelmek voltak azok, amelyek oda vissza domináltak a mérkőzésen. Hosszabb távon semelyik csapat sem tudta megtartani a játékszert, egyaránt csak másodpercig tudták birtokolni azt.

A mérkőzés előtt Bradford számított az elmúlt hetek után a legpontosabban passzoló QB-nek, ám most valahogy nem igazán tudta célba juttatni a labdákat, így gyakorlatilag a csapat offense használhatatlanná vált. Nagyban megnehezítette a dolgát, az Eagles kiválóan játszó defense line-ja, akik nem sok időt hagytak számára a megfelelő ember kiválasztására és a labda célba juttatására. Ráadásul sok jóra nem is nagyon számíthattunk, miután a falunkon átjutva az ellenfél játékosai hatszor is képesek voltak valamilyen formában Bradfordtól elvenni a tojáslabdát a mérkőzés során.

A második negyedre, már kicsit aktívabbak voltak a csapatok. Ugyan Blair Walsh 48 yardos field goal-val, mi szereztük meg a vezetést, az Eagles hamar behozta a hátrányt és megfordította a meccset. Előbb  egy 98 yardos punt return touchdown-ból és sikeres két pontos kísérletből szereztek előnyt, majd Sturgis 35 yardos sikeres field goallal 11-3-ra növelte az Eagles előnyét. Ezután szünetre mentek a csapatok.

A félidőben reménykedtünk, hogy Zimmer majd kicsit felrázza a fiúkat de sajnos nem teljesültek be a vágyaink, sőt ott valami nagyon eltört legbelül. Mindenki hibát-hibára halmozott. A támadó játékunk gyakorlatilag semmivel nem lett jobb, sőt ahogy egyre inkább hajtotta a csapatot az idő, annál jobban megremegtek a kezek. Gyakorlatilag a Philadelphia védelme, akkor nem érte el Bradfordot amikor nem akarta, ha pedig volt is ideje eldobni a labdát akkor sem Diggs-t sem Rudolphot nem találta el. Patterson számított úgymond biztos célpontnak, de sajnos ő sem tudott egymaga segíteni a csapaton. Ám jó látni, hogy ismételten jó teljesítményt nyújt és egyre inkább kezdi nekünk feleleveníteni rookie korszakát.

A harmadik negyedtől kezdve pedig gyakorlatilag elszállt minden remény. Az Eagles gyorsan újabb touchdown-t szerzett, majd pedig  egy  Sherels  féle fumble-el végződő punt returnből   ismét az ellenfélnél volt a labda, amit később egy sikeres fiel goalra váltottak be. A mérkőzés végére ugyan Patterson elkapásából szereztünk egy touchdown-t, de az is már csak az  eredmény kozmetikázására volt elég.

A Vikings ugyan elveszítette a mérkőzést, de nem ez jelenti most a legnagyobb problémát. Újabb játékosokkal bővül a sérültek listája. Először is védelemben kiváló játékot nyújtó Andrew Sendejo-ról kellett lemondanunk majd az Adrian Petersont pótló McKinnon játéka is félbeszakadt. mindketten boka sérülést szereztek. Utóbbi játékosról, mint kiderült nem súlyosak a sérülései, nyilatkozta Mike Zimmer, ennek ellenére további információk csak később kerülnek nap világra. Sendejo állapotáról jelenleg nem sokat tudunk, csak annyit, hogy a hétfői nap folyamán egy MRI vizsgálatot végeztek nála, de ő gyakorlatilag biztosra mondhatóan nem lesz ott a következő, idegenben vívandó mérkőzésen melyet a csoport rivális Chicago Bears ellen vívunk a Monday Nighton.

Reménykedésre nyújthat okot, hogy ezen a mérkőzésen a srácokon nem lesz úrrá a veretlenség tétje. Nyerhető meccsnek ígérkezik és szükség is van a jó teljesítményre. Mike Zimmer stábjának mindenképp össze kell kapnia a csapatot, ugyanis a Packers már csak egy győzelmi hátrányban van hozzánk képest. Tehát a kötelező győzelmet hozni kell, különben veszélybe kerül a csoport első helye.

Igaz a Green Bay az Atlanta otthonába látogat, ám a Sajtfejűek győzelme így sem lehetetlen. Másik oldalról viszont a Sólymoknak van mit bizonyítaniuk ha a NFC déli csoportjának az élén akarnak maradni. Remélhetőleg feltüzeli őket a legutóbbi Chargerstől elszenvedett vereség és így jó, élvezetes mérkőzésen képesek lesznek nyerni a Packers ellen.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.