Épül a Golden Gophers jövőbeni menetrendje

A Minnesota Golden Gophers csapata folyamatosan jelenti be, hogy a következő években mely csapatok fognak pályára lépni Minnesota-ban vagy, hogy hova fog utazni a csapat idegenbeli találkozóra.

A konferencián belüli ellenfelekkel vívandó meccsek állandó szerepet képeznek a csapat életében azon nem változatnak. Persze itt is közbe szólhat, ha a konferenciát – jelen esetben a BIG10 – bővítik, ekkor új csapatok is képbe kerülnek, például mint legutóbb volt a Rutgers.

Itt most a konferencián kívüli csapatokkal vívott meccsekről beszélünk, melyekről az egyetemek állapodnak meg. A Gophers idén csak 3 meccset játszott konferencián kívüli csapatokkal, így a negyedik héten máris pihentek.

A jövő évben ilyen meccsek lesznek a Buffalo, az Oregon State és a Middle Tennessee State elleni meccsek.

Pár hete jelentették be, hogy 2019-ben, egész pontosan szeptember 14-én a Georgia Southern Eagles fog ellátogatni a TCF Bank Stadium-ba. Ez lesz a két csapat között az első mérkőzés a egyetemi football történetében.

Születnek azonban távolabbi időpontokra is megállapodások, hiszen a Minnesota nemrég jelentette be, hogy a BYU és a Colorado együttesével is leszerveztek meccseket 2020 és 2025 közötti időszakban.

A BYU Cougars együttese 2020.09.26-án Minnesota-ban lép pályára ellenünk, míg a második meccs 2025.09.25-én Provo-ban, Utah államban lesz. A már kevesebb, mint 4 év múlva zajló meccs lesz az első a két fél között a football pályán.

Bejelentették továbbá, hogy a Colorado ellen is kétszer játszik majd a Minnesota. Az első meccsre 2021.09.18-án kerül sor idegenben, majd 2022.09.17-én hazai pályán fogadjuk a Buffaloes-t. A Colorado ellen pont jól jönnek a meccsek, hiszen eddig 3 meccsből háromszor kaptunk ki. 1972-ben, 1991-ben és 1992-ben sem tudtunk felülkerekedni a Buffaloes-en. Na de majd most.

A 2017, 2018 és 2019-es teljes menetrendje már megvan a Minnesota Golden Gophers-nek, a többi pedig majd alakul.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.