Kevésen múlott, de megvan a Rutgers elleni siker is

A Homecoming meccs kis híján blamával ért véget, majdnem meglepett minket a Rutgers Scarlet Knights csapata.

A hazatérő meccsek általában egy könnyű ellenfél ellen vannak, hogy könnyed sikerrel ünnepeljék meg a nagy utat. A Minnesota épp ezért választotta a Rutgers elleni meccset ennek, hiszen a Scarlet Knights valóban könnyűnek ígérkezett. Na de nem volt az.

Az első negyedben minden jól alakult, hiszen hamar meglett az első Gophers TD, majd követte azt még kettő az első játékrészben. Ezt csak egy vendég mezőnygól törte meg. Bár a meccs előtt még úgy volt, hogy Leidner megint nem játszik, örömmel konstatáltuk, hogy ott van a pályán. Olyannyira l volt már, hogy Brooks és Smith futott TD-je után ő is futva szerzett egy hatpontost.

A félidőre 21:10-re feljött a Rutgers, majd jött a nemvárt fordulat.

A harmadik negyedben Patton 37 yardos elkapott TD-jével, majd Hayes 55 yardos intereption return TD-jével egy pontra felzárkózott a vendég csapat, egyelő is csak azért nem lett, mert rontották az extra pontot. Örömük nem tartott sokáig, hiszen Rodney Smith 94 yardos kickoff return TD-jével megint 8 pontos előnyre tettünk szert.

Eljött a zárónegyed, ahol a Rutgers beleadott mindent és meg is fordította a meccset. Előbb Harris 18 yardos TD elkapásával zárkóztak, majd Bunagura sikeres mezőnygóljával 32:31-re maguk javára fordították a meccset. Nem kevés Gophers szurkolónál mutatkoztak az agyvérzés jelei, de 6 másodperccel a vége előtt Carpenter 28 yardról nem hibázott, így ha nem is simán, de megvan ez a meccs is és ezzel 2-2 -re módosítottuk a konferencián belüli meccseket.

Most az egyetemi football-ban és az NFL-ben is egy Minnesota-i és egy Illinois-i összecsapás lesz a héten, hiszen az NFL-ben a Vikings-Bears találkozót rendezik meg, míg az NCAA-ben a Minnesota-Illinois mérkőzésre kerül sor.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.