Változások a tartalékok közt

Kis változás történt a tartalékcsapatunkban, a Vikings megkeverte a kártyákat.

A tartalékcsapatban történt változás nem forradalmasítja majd a Vikings, nem ezek a játékosok fogják megmenteni a szezont vagy pótolni a sérülés miatt kiesett játékosokat. Három játékos érkezett, három távozott, nézzük:

Érkezők: Austin Shepherd (OL), Sterling Bailey (DE), Cedric Thopmson (S)

Távozók: Joel Stave (QB), Kyle Carter (TE), Brian Leonhardt (TE)

Shepherd neve ismerős lehet a Vikings szurkolóknak, hiszen a tavalyi évben mi draftolt le őt a hetedik körben. Idén augusztusban váltunk meg tőle, az elmúlt pár héten megfordult a Chargers és a Steelers csapatainál is, de kizárólag a tartalékok között szerepelt. Bailey egy defensive end poszton játszó játékos, aki idén a Georgia-ról újonc szabadügynökként került a Colts együtteséhez, ahonnan a múlt hónapban küldték el. Thompson egy ex-Gophers játékos, akit még 2015-ben a Miami Dolphins draftolt le az 5. körben. Idén januárban a Patriots-nál kötött határozatlan idejű szerződést, de nyár végén megváltak tőle.

Nagy következtetéseket nem kell levonni Stave elküldésével kapcsolatban. Heinicke ismét edzésbe állt, így Stave-nak már nincs hely a csapatnál, de ezt mindannyian tudtuk, hiszen az előszezonban jobb teljesítményt nyújtott a most visszatérő irányító. Stave azóta már egyébként a Vikings West csapatát, azaz a Seattle Seahawks-ot erősíti szintén tartalékként. 

A másik két távozó pedig csak azért ment, mert arra posztra vannak elegen az aktívak közt és a csapatnál úgy vélték, jobb döntés Shepherd és Bailey.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.