Jövőre sem játszik Európában a Vikings

A Rams ellen egy nagyon bonyolult helyzetben ugyan akár játszhattunk volna, de mivel ők vannak hazai pályán, és az NFC West-ből mi otthonra kapunk ellenfelet, így velük sem.

Ennek köszönhetően az International Series sorozaton a Vikings csapata megint nem fogja magát képviseltetni.

Azért Európát és nem pedig London-t írtam a címben, ugyanis a jövő évben két meccset fognak megrendezni London-ban, egyet pedig nagy valószínűség szerint Németországban. Utóbbiról, egyelőre semmi biztos nincs még, se helyszín, sem pedig konkrétum, hogy tényleg Nemországban lenne-e ez a meccs.

Egy párosítás már biztos, hiszen a múlthéten bejelentették, hogy a Miami Dolphins és a New Orleans Saints lesz az, akik az egyik London-i meccsen összecsapnak. A második angliai meccsen az egyik csapat a Jacksonville lesz, a másik fél még ismeretlen. Itt ugye nem lehet a Vikings a játszótárs mert jövőre semmilyen szín alatt nem játszunk a Jacksonville-el, maximum előszezonban vagy a rájátsz.. – szóval az előszezonban.

Harmadik európai meccsen az egyik csapat a Los Angeles Rams lesz, de ez az a meccs, ahol még nincs helyszín. A Rams-el esetleg játszhattunk volna jövőre, hiszen az NFC West-ből kapunk majd egy csapatot, de azokat hazai pályán fogadjuk majd. A Rams viszont hazai csapatként játszik majd Európában, így ez a csapat a Vikings biztosan nem lehet.

Így tehát nekünk marad a netes meccsnézés, aki esetleg érez magában erőt, az a nagy vízen túlra is ellátogathat, ahol már élőben nézheti kedvenceit.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.