Rossz úton a csapat, a Lions hosszabbításban vert minket

A pihenőhét után továbbra sem találjuk önmagunk, az egyéni és csapatbéli hibák pedig mérkőzésekbe kerülnek.

Új támadó koordinátorral vágtunk neki a Lions elleni csoportmérkőzésnek, na persze nem reméltünk azonnali gyökeres javulást, mégis bíztunk benne, hogy az ilyenkor lenni szokott, az új edző személye mindig pozitív hatással van a csapatra.

Ez sajnos nem igaz, a Vikings folytatta az ugyanolya kilátástalan játékát és bár voltak néha felcsillanások sajnos azok nem tartottak sokáig. Az első félidőben nem voltunk képesek saját árnyékunkon túllépni, nem sikert egyetlen épkézláb támadást sem felépíteni, melyet jól be lehetett volna fejezni. Oké persze kétszer eljutottunk mezőnyólig, melyet Walsh végül be is rúgott, de volt itt egy Greenway interception utáni szituáció, mikor a Vikings a Lions 18 yardosáról indíthatta meg támadásait. Természetesen sikerült 4&32 -es szituációt elérnünk, amivel jöhetett a punt. Egy ilyen drive után csak a fejünket foghattuk.

A Lions a második negyedben gyakorlatilag végig támadott, így nekünk kemény 5 másodpercünk volt, amit szakszerűen kitérdeltünk. Stafford kiosztotta első TD passzát, amit Boldin kapott el.

A második félidőben a támadófal valamit mutatott és ezért sikerült is eljutni egy TD-ig, amit Kyle Rudolph jegyzett. Ez volt egyébként Rudolph 26 TD elkapása a csapatnál, amivel már csak kettővel van lemaradva Steve Jordan mögött, aki a franchise legeredményesebb TE-jének mondhatja magát.

Az extrapont kimaradt, amin Blair Walsh csak mosolygott, de talán majd lefagy az arcáról a mosoly Zimmer ugyanis keddre tryout-ra várja az elérhető kickereket és a mai sajtótájékoztatón nem feltétlenül állt ki Walsh mellett teljes vállszélességgel. Ugyanis egy újságíró megkérdezte tőle, hogy miért próbálnak ki rúgókat a keddi napon, mire a vezetőedző annyival válaszolt, hogy „nem látta a szezon eddigi meccseit?” Ez azt hiszem mindent elmond. Talán itt az ideje változtatni.

Később blokkolták Walsh 46 yardos mezőnygólkísérletét, de az irány alapján úgy is mellé ment volna. Ebből a Lions közvetlenül nem szerzett ugye 2 pontot, de egy mezőnygólra jók voltak.

A meccs vége előtt 23 másodperccel Rhett Ellison ért be a gólvonal mögé és szerzett vezetést a meccsen először. Sajnos az öröm nem tartott sokáig, mert a hézagos védekezésnek hála a Lions simán eljutott mezőnygólig, amit Prater 58 yardról értékesített is, így jöhetett a hosszabbítás.

A ráadásban mi szóhoz sem jutottunk, pontosabban a támadóink, hiszen a hosszúra nyúlt Lions drive végén Tate mindenféle akadályt leküzdve végül csak beért az endzone-ba. Sem Rhodes, sem Smith sem pedig Sendejo nem bírta megállítani a vendégek elkapóját.

Bár a meccs végén még nézegették, hogy nem lépett-e ki, de mivel tisztán látszott, hogy végig bent volt, így 6 és fél perc hosszabbítás után a Lions 22:16 arányban, hosszabbításban nyerte meg a meccset. 

Ez volt a Vikings első veresége az új stadionban és idén sorozatban már a harmadik.

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a soron következő Redskins elleni meccsen, amit ráadásul idegenben vívunk.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.