Sok pontot és győzelmet hozott a Purdue elleni mérkőzés

Folytatta remek szereplését a Minnesota Golden Gophers együttese, akik immáron sorozatban negyedik meccsüket nyerték meg a konferenciában.

Megint nagyot játszott a Minnesota Golden Gophers együttese a legutóbbi játékhéten az egyetemi bajnokság idei kiírásában. Ellenfelük most a Purdue Boilermakers együttese volt, akiket egy sok pontot hozó meccsen végül 31:44 arányban sikerült térdre kényszeríteni.

Ezzel a győzelemmel sorozatban a negyedik sikerünket értük el a konferencián belül, a mérleg immáron 7-2 és komoly esély van egy nagyobb BOWL meccsre, ha folytatjuk a sikerek halmozását.

Nézzük akkor az összecsapást. A meccs előtti airshow (amit a videón is látni) máris megadta az alaphangot erre a találkozóra. Tette ezt a Gophers is, akik nagyszerű drive-okat vezettek végig a meccs alatt és több kiemelkedő egyéni teljesítmény is született. Itt van például Rodney Smith, akire Shannon Brooks sérülése miatt nagyon nagy szerep hárult, de ő mindenféle megerőltetés nélkül gázolt át az ellenfélen. 153 futott yard mellett 3 TD-t is elért. Smith ezzel sorozatban negyedik meccsén ért 100 futott yard fölé és a szezonban már hatodik alkalommal.

Vagy itt van a csapat irányítója Mitch Leidner, aki bár egy alkalommal eladta labdát, de passzolt 231 yardot és ami fontosabb és kiemelkedőbb, hogy 84 futott yard mellett kétszer a gólvonal mögé is becipelte a labdát.

Igen a Gophers futásból kivégezte a Purdue együttesét 5 TD-t szerezve. Az első és második negyed végén is hátrányban volt a hazai csapat, de a Minnesota a harmadik negyed végére átvette a vezetést és a zárónegyedben bedarálta ellenfelét. Tracy Claeys a csapat vezetőedzője is jót szónokolhatott a félidőben, mert a szünet után 21:3-ra hoztuk a második játékrészt.

Természetesen Emmit Carpenter-ről is meg kell emlékeznünk, aki karriercsúcsot döntött a Purdue ellen. Pályafutása alatt először sikerült 53 yardról értékesítenie mezőnygólt, majd nem sokkal később ugyan kevesebbről, de 52 yardról is könnyedén a póznák közé vágta.

A passzvédekezés nem mindig volt az erősségünk, majdnem 400 yardot kaptunk így. A Purdue-tól Cameron Posey-t és De Yancey-t kell kiemelni, ketten összesen 254 yardot termeltek ellenünk elkapásból. Ellenfelünk egész jól kezdte a meccset és a félidőig vezettek is, de a szokásos szünet utáni szétesés most is megmutatkozott, hiába lett pár héttel ezelőtt kirúgva Darrell Hazell a korábbi vezetőedzőjük, Gerad Parker-el, a megbízott vezetőedzőjükkel sem tudtak átlépni önmaguk árnyékán, nem jött javulás.

A siker tehát megvan és ezzel 7-2 a mérlegünk idén, a konferencián belül pedig 4-2. Ezen a héten a Nebraska együtteséhez látogatunk el, akik szintén ilyen mérleggel állnak, igaz ők országos rangsorolást is kaptak, méghozzá a nem szégyellnivaló 19. helyet. A meccset az USA-ban főműsoridőben adja a BTN, így a találkozó nálunk vasárnap hajnali 1:30-as kezdéssel lesz látható.

Végül jöjjön a meccsről készült összefoglaló:

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.