Vereség a fővárosban, kezd ciki lenni

A legutóbbi játékhéten megszereztük a negyedik vereségünket is, aminek ma meglett az első áldozata.

Továbbra is lefelé halad a Vikings mindenféle ranglétrán és ami nagyobb baj, hogy már a csoportban is elvesztette a kezdetektől birtokolt vezető helyét és átadta a mindenki által lesajnált Lions-nak.

Elnézést minden Detroit szimpatizánstól, már ha olvassa a cikkünket, de a szezon előtt nem pont erre gondolt az ember, ha megkérdezték, hogy a szezon derekán hogyan látja csapatát.

A Minnesota Vikings legutóbb a Trumpia fővárosában, Washington-ban lépett pályára. Bár most olvastam, hogy az USA frissen megválasztott elnöke nem akar beköltözni a Fehér Házba, inkább a New York-i felhőkarcolójában tanyázna elnöksége alatt. Ki tudja, lehet, hogy megéljük azt is, hogy New York lesz az USA fővárosa. Na de vissza a meccshez. Szóval Washington-ban, pontosabban, Landover-ben léptünk pályára a FedEx Field-en, ahol bár volt egy hatalmas menetelésünk, ami 6 percig tartott, de sajnos ott mindent kiadtunk magunkból.

A meccs a szokásos formában kezdődött, vezetést szerzett az ellenfél viszonylag korán, mi nem tudtunk semmi értékelhetőt felmutatni. A második negyed legelején duplázott a hazai csapat és máris 2 TD-nyi távolságra elhúzott. Ekkor valami történhetett, mert Minnesota- részről egy egészen jó 6 perc következett.

A szünet előtt 5 és fél perccel Asiata sokszázadik középső nekifutásra végre TD-t ért el 1 yardról, majd 58 másodperccel Kyle Rudolph kapta el Bradford passzát a gólvonal mögött, amivel egyenlítettünk. A hazaiak csak 8 másodpercig birtokolták a labdát, mikor egy fumble után visszaszereztük azt és Adam Thielen révén már az előnyért szereztünk újabb hatpontost, pont mikor letelt a játékidő. Thielen pontszerzése után az extrapont kimaradt, Walsh újra hibázott. Ezt már az edzők és a vezetőség sem tűrhette szó nélkül és ma elfogyott a türelem, Walsh-nak mennie kellett.

A szünet után teljesen eltűntünk, azaz hoztuk a második negyed végi előtti formát. Előtérbe került a Redskins kickere Dustin Hopkins, aki az alábbi nyerőszámoknak köszönhetően egyedül megfordította a meccset és nyerte meg csapatának. A nyerőszámok rúgási sorrendben: 30, 37, 50 és végül a 28. Ez a négy mezőnygól kivégzett minket a meccsen, de persze az is kellett, hogy mi a Washington kénye kedve szerint asszisztáljunk ehhez. Jake Long az utolsó playek egyikében achilles-ín szakadást szenvedett, a szezonja ezzel véget ért. Már úton van műtét helyszínére. Azt nem tudom, hol végzik majd, csak egy képet posztolt, ahol a repülőgépen ül és megy a műtétre.

A támadófal most talán még rosszabb állapotban van, mint eddig, a Cardinals ellen kíváncsi vagyok mire leszünk képesek. De, ha csak egy meccset lehet még megnyerni a szezonban, akkor kérem, hogy ez legyen csak hogy ne kelljen végighallgatnom az egyik kollégám károgását. Köszönöm.

 

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.