Elfogytunk a második félidőre, a Nebraska nyerte a rangadót

A Golden Gophers jól kezdett a Nebraska elleni derbin, de a második félidőre teljesen megállt a tudomány és sajnos vereség lett a vége.

Országosan rangsorolt Nebraska fogadott minket a múlthéten, de a meccs nem a mi kényünk kedvünk szerint alakult, mert a második félidőben nem sikerült pontot szerezni, ellenben a Cornhuskers az szerzett pontot, fordított és nyert is.

Mi kezdtük a mérkőzést és rögtön egy TD-vel indítottunk. A majd 8 percesre sikeredett drive végén Rodney Smith futott meg a mérkőzés első Gophers pontjait 3 yardról. Erre a hazaiak rögtön felelni tudtak, de csak mezőnygóllal.

A második negyedben pont fordítva születtek a pontok, mint korábban. Előbb a hazaiak szereztek TD-t, Armstrong passzából Tre Bryant 35 yardos elkapással fordította meg a meccset, de nem sokkal később az állás ismét felülíródott. Jött a már elmaradhatatlan Mitch Leidner futott TD most csak 1 yardról. A félidő előtt még Carpenter is rúgott egy mezőnygólt. Carpenter egyébként bent van a Lou Groza Díj jelöltjei közt, ami a liga legjobb kickerének ítélnek oda minden évben.

A szünet után viszont teljesen eltűntünk a térképről. Se egy pontot, de még egy értelmes drive-ot sem tudtunk felmutatni. Oké persze voltak előrehaladásaink, de a driveokat végig punttal fejeztük be, nem tudtunk a gólvonal közelébe se jutni.

Két Nebraska TD után Leidner beleszaladt egy eladott labdába, ami megpecsételte a sorsunkat. A meccset végül 17:24 arányban elvesztettük és elszenvedtük harmadik vereségünket is. A Northwestern ellen javítottunk, mert mire ezt megírom már azt a meccset lejátszották és, így a fájó vereség után ismét győztek Claeys játékosai.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.