A mai napon a csapat elküldte Ronnie Hillmant

Elég rövidre sikerült a tavalyi Super Bowl győztes Ronnie Hillman minnesotai karrierje, mivel a mai napon a csapat megvált tőle. Az 53-as keretbe a helyére a gyakorló csapatban szereplő, az idei draft 7. körében választott defensive endet Stephen Weatherlyt hoztuk fel.

Hillmannek 5 mérkőzés jutott, ahol 18 futásból 50 yardot hozott össze (ez 2,8 yardos átlag) amiből egy 14 yardos futás volt a leghosszabb. Attól nem kell félnie, hogy nem talál csapatot, biztos elviszi valaki a közeljövőben.

Stephen Weatherly a Vanderbilt egyetemről érkezik hozzánk, 22 éves. Egyetemi csapatában az utolsó szezonjában csapata mind a 12 mérkőzésén kezdő volt, ezeken a mérkőzéseken 3,5 sacket ért el. Egyetemi karrierje során 36 mérkőzésen összesen 11,5 sacket, 26 negatív yardos szerelést illetve 3-3 kierőszakolt és megszerzett fumblet ért el. A végső rosterre a szezon elején végül nem fért fel (a végső keretszűkítés soránbocsájtottuk el), de másnap leigazoltuk a gyakorlócsapatba, és most megkapta a lehetőséget, hogy az NFL-ben is bizonyítson. Sok sikert, és sérülésmentes játékot kívánunk neki.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.