A kevés pontból még jutott mindenkinek, pulykából viszont már nem

Hálaadás napján mérkőzött meg egymással a Minnesota és a Detroit csapata és bár nem volt sok pont legalább szoros volt.

Nem született sok pont a Vikings legutóbbi találkozóján és sajnos nem is nyertünk, valami nagyon nincs rendben a csapatnál.

A meccs jól indult a hazai csapatnak, hiszen első támadássorozatukból TD-t tudtak elérni. Majdnem 8 percen keresztül támadott a Lions, a végén Boldin szerzett TD-t 2 yardos elkapással. Eléggé jól keverték a kártyákat, bár még a meccs elején jártunk remekül gazdálkodtak az idővel, átgondolt playeket raktak össze, melyek között voltak kisebbek, de voltak nagyobb játékok is.

A mi támadóink a negyed közepén kapták meg a lehetőséget, amit mondjuk úgy kisebb bírói segítséggel a lehető legtöbb ponttal zártak. Bőven hat peren túlra nyújtottuk el a drive-ot, ahol mi is mutattunk egy nagyobb játékot, de be kell vallani, olykor a bírók segítsége is kellett, hogy tovább haladhassunk. A kegyelemdöfést, de legfőképpen a labdát Matt Asiata vitte be öt yardról.

Ezzel a meccsre jutó TD-ket mindkét együttes letudta.

A második negyedben Prater 29 yardos mezőnygólja jelentette az öröm egyetlen forrását.

A szünetben tehát kevés ponttal, de vezetett a Lions.

A harmadik negyedben nagy harcok árán sikerült egyenlíteni, Forbath 30 yardról talált a póznák közé, sőt a negyedik negyedben szintén Forbath sikeres mezőnygóljának köszönhetően a vezetést is átvette a csapat.

Nagyon küzdött a Lions és mi is, de a játékok során TD-t egyiknek sem sikerült elérnie. Prater alig két perccel a vége előtt egálra hozta a meccset és a Vikings előtt ott volt a lehetőség, hogy most legyőzze csoportriválisát. Volt elég idő, volt elég motiváció.

Mindössze 4 playig lehettünk a labda birtokosai, hiszen Bradford 38 másodperccel a vége előtt eladta  a labdát. Ez volt a legrosszabb, ami velünk ekkor történhetett, hiszen a Lions a mi 22 yardosunkról indulhatott meg, ami már bőven mezőnygól távolság. Nem is gondolkoztak sokat a dolgokon, Stafford először letérdelt, hogy menjen az idő, majd Prater 40 yardról értékesítette a mezőnygólt. Az idő lepörgött, a meccs véget ért, a Vikings megint kikapott.

Most csütörtökön megint főműsoridőben bizonyíthatunk, ellenfelünk a liga legjobb mérlegével rendelkező Dallas Cowboys együttese lesz.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.