Sürgősségi szemműtéten esett át Mike Zimmer

A Vikings vezetőedzőjén sürgősségi műtétet kellet végrehajtani, hiányozhat a Cowboys ellen.

Mint ismert alig egy hónapja szemműtétet hajtottak végre Mike Zimmer-en, ugyanis elszakadt a retinája, orvosi szakszóval retinaleválás történt. 

Nemrég jött a hír, hogy Zimmer edzőn sürgősségi beavatkozást kellett végrehajtani, ugyancsak a szemén. Ezt akkor orvosai tanácsára ejtették meg, hiszen elmondták neki, ha nem kezelik időben, akkor az akár vaksághoz is vezethet. Több, mint valószínű, hogy a már említett elszakadt retinával kapcsolatos ez a műtét is. A Vikings egy rövid közleményt adott ki, melyben az olvasható, hogy

“Mike Zimmer-en egy sürgősségi szemműtétet kellett végrehajtani ma este, a holnapi mérkőzésen való ottléte bizonytalan. Találkoztunk az edzőkkel és a játékosokkal és van egy olyan vész tervünk, ha esetleg Mike nem tudná ellátni edzői feladatait a Dallas ellen.”

Rick Spielman a Vikings general managere csütörtök reggel helyi idő szerint reggel 10 órakor, ami magyar idő szerint 17 óra konferenciahívást fog tartani és bővebb információval ekkor fognak szolgálni az üggyel kapcsolatban.

Amennyiben Zimmer nem tudja majd ellátni vezetőedzői feladatait, akkor valószínű a Vikings frissen, ideiglenesen kinevezett támadó koordinátora, Pat Shurmur veszi át az irányítást a Cowboys ellen.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.