2017-ben négy mérkőzést játszanak London-ban

A liga ma nagy bejelentést tett, hiszen a jövő évtől még több meccset rendeznek majd az angol fővárosban.

A liga komisszárja, Roger Goodell a pénteki napon nagy bejelentést tett, méghozzá azt, hogy a 2017-es idényben összesen 4 mérkőzést játszanak majd a brit fővárosban, London-ban. Ez több százezer Európában élő NFL rajongó számára jó hír, hiszen még több alkalom nyílik arra, hogy kedvenceit vagy csupán ezt a sportot testközelből átélje.

Goodell elmondta, hogy London egy fantasztikus város. Óriási támogatást kaptak a szurkolótól, a város polgármesterétől és az üzleti partnerektől is.

Sadiq Khan, London polgármester elmondta, hogy ez egy nagyszerű lépés a szurkolóknak és mindenkinek, aki ezt a sportot szereti. Elmondta továbbá, hogy London az NFL nemzetközi fővárosa és minden erejével arra törekszik, hogy itt Európában otthont adjon egy NFL csapatnak hosszútávon.  

Ez a négy meccses sorozat egy nagyszerű lépés efelé. Ezzel együtt a Vikings szurkolóknak ismét van izgulni valójuk, hiszen két hely megint kiadó az európai párosítások közül, így akár előfordulhat, hogy 2013 után ismét ellátogat hozzánk kedvenc együttesünk. 

A bejelentésekre nem is kell sokat várni, hiszen december 13-án, magyar idő szerint 14:00-kor kiderül, hogy a Rams, a Dolphins, a Saints és a Jaguars csapatán kívül ki az a másik 4 csapat, akik jövőre átutazzák az óceánt és az európai nézők előtt küzdenek meg az NFL 2017-es alapszakaszában.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.