Ismét Európába jön a Vikings!

Örömteli hírt kapott ma az európai NFL rajongótábor, hiszen a kiderült melyik csapatok játszanak London-ban a a következő szezonban.

Azt tudhattuk már korábban, hogy megint meccseket hoz Európába az NFL, ráadásul nemrég az is kiderült, hogy tovább bővítik a palettát és 4 meccs kerül megrendezésre London-ban.

Ma magyar idő szerint 14 órakor kiderült, hogy 2013 után ismét ellátogat “hozzánk” a Minnesota Vikings együttese egy alapszakasz meccs erejéig. Ez nagy öröm, hiszen akik nem engedhetik meg maguknak a tengerentúli utazást, azoknak ez a lehetőségük marad az NFL élményre.

Az is kiderült, hogy ellenfelünk a Cleveland Browns csapata lesz, így talán nem állítunk nagy blődséget, ha azt mondjuk ott mi vagyunk az esélyesek és egy Vikings győzelmet fogunk látni. Azt persze hozzá kell tenni, hogy mi vendégként lépünk pályára, így most nem lesznek a stadionban ajándék kis Vikings zászlók, de Browns-os feltételezhetően igen. Apropó stadion.

A Vikings-Browns összecsapást nem a Wembley-ben fogják megrendezni, hanem a Twickenham Stadium-ban. Ez a stadion az angol rugby válogatott otthona. Befogadóképessége 82 ere fő, így most is összegyűlhetünk egy páran, akárcsak a 2013-as Steelers elleni meccsen.

A találkozó időpontja még nincs pontosan meghatározva, csak annyit tudunk, hogy vagy a 7. vagy a 8. játékhéten, azaz vagy október 22-én vagy 29-én kerül majd megrendezésre.

A jegyvásárlásról egyelőre annyit lehet tudni, hogy a szezonjegyet (mind a 4 London-i meccsere érvényes) december 15-től (most csütörtök) lehet majd megvásárolni, míg a meccsekre egyesével valamikor januárban nyit majd az online piac. Természetesen mindenről beszámolunk majd itt a weboldalon, de a facebook és twitter oldalunkon is mindig kint lesznek a legfrissebb információk. Itt a weboldalon a Vikings in London! aloldalon lesznek majd információk minden mennyiségben.

SKOL!

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.