Kínkeserves győzelem Jacksonville-ben

Ahhoz képest, hogy elvileg simán nyernünk kellett volna, nagyon meg kellett dolgoznunk a “három pontért”.

Két vereség után végre ismét nyerni tudott a csapatunk, bár ez nehezebben ment, mint sokan azt sokan hittük. A jó idő és a nézőszám is kielégítő volt az EverBank Field-en, minden adott volt egy jó játékhoz.

A csapatok be is kezdtek, olyannyira, hogy mindegyikük csak és kizárólag mezőnygólokra volt képes. Az első félidőben ennél többet nem láthatott a nagyérdemű. Az első negyedben Forbath révén csak mi szereztünk pontot, Kai előbb 43, majd 32 yardról talált a póznák közé.

A második negyedben a Jaguars kickere is megmutatta, hogy tud rúgni, Myers 45 és 55 yardról is betalált, sőt a szünet előtt pár másodperccel 24 yardról is bevette a mi kapunkat, ezzel alakította ki a 9:9 -es eredményt a félidőre.

Mivel mi sokadjára sem tudtunk megenni 1 kemény yardot szinte a gólvonalról elmaradtak a Vikings TD-t. Forbath 46 yardról berúgta a maga negyedik mezőnygólját is, megint mi kerültünk előnybe. Ekkor jött a hazai gárda és egy jól felépített drive alatt megszerezték a meccs és saját maguk első TD-jét. Itt egy Blake Bortles Bryan Walter összjátékot láthattunk, Walters 14 yardos átadást váltott TD-re. Akiknek ismerős Bryan Walters neve azok nem tévednek, ő az a Walters, aki nálunk is megfordult még 2012-ben. 

Az utol negyedben a kétszázezredik középső futásból Asiata végre megtudta tenni azt a szükséges egy yardot, így végre mi is szereztünk egy hatpontost. Az extra pont kimaradt, bár büntetés miatt kellett újrarúgni.

A pontot a végére Kyle Rudolph 3 yardos TD elkapása tette fel, mellyel biztossá vált, hogy legyőzzük a Jaguars-t és pozitívra változtatjuk a mérlegünket.

A 7-6 -os mérleggel még mindig csak a csoport második helyén állunk, de vigyázni kell, mert a Packers is hasonló mérleggel áll mögöttünk lesben, várva hogy hibázunk. A Lions nagy valószínűséggel behúzza a csoportot és története során először az NFC NORTH bajnoka lesz.

A héten az Indianapolis Colts gárdája látogat el hozzánk, ezt a meccset mindenképp hoznunk kell, hogy maradjon esély egy esetleges Wild Card helyre.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.