Kihírdették a 2017-es Pro Bowl kereteket

Magyar idő szerint ma hajnalban kihírdették a 2017-es Pro Bowl kereteket, melyben a Minnesota Vikings 4 játékosa kapott helyet. Nem meglepetés, hogy az offense oldalon egy játékossal sem képviseljük magunkat az NFC keretében, viszont idei teljesítménye alapján 3 védő és egy speciális csapat játékosunk is meghívót kapott az idén Orlandóban rendezendő mérkőzésre.

A tavalyi év után ismét meghívót kapott a defensive end Everson Griffen, aki ezidáig 44 szerelést és 8 sacket ért el, emellett van 2 kiharcolt és 2 megszerzett fumbleja. Folyamatosan nyomás alatt tartja az ellenfelet a Zimmer defense egyik legcsillogóbb ékköve. Szintén újrázik a free safety Harrison Smith, akiről kijelenthetjük, hogy az utóbbi években ligaelit safetyvé nőtte ki magát, csak azok a fránya sérülések ne lennének, a hétvégén is megéreztük elég keményen a hiányát a Colts ellen. Smith idén 84 szerelést mutatott be, emelett 2 sacket és 2 passzelütést ért el. Első meghívóját kapta, de nagyon megdolgozott érte a cornerback Xavier Rhodes akit folyamatosan az ellenfelek legjobb elkapóira állítunk rá, és bár az utóbbi pár meccsen teljesítménye visszaesett, még mindig az egyik legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtja a posztján. 41 szerelés 10 passzelütés, és 4 interception az idei mérlege. A négy interceptionből egyet TD-re is visszavitt, ez volt az az emlékezetes 100 yardos pontszerzése az Arizona ellen. A 2013-as újonc szezonja után ismét meghívót kapott Cordarrelle Patterson, a special teamben bemutatott játékáért. Aki lassan eléri azt, hogy az ellenfelek az összes kirugása touchbackre megy, mivel eddig 31,5 yardos átlagot ért el visszahordásokból, illetve egy 104 yardos TD-t is. 24 kisérletből 19-szer 20 yardnál többet haladt előre ami jó mezőnypozíciót biztosít a támadóinknak.

Ők négyen képviselik a csapatot a dolgok jelenlegi állása szerint, de ez a szám vltozhat, a sérülések, illetve lemondások miatt. (illetve abban az esetben, ha bejutunk a Super Bowlba).

A teljes keretek itt megtekinthetőek: http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000760503/article/nfl-announces-2017-pro-bowl-rosters?campaign=fb-nf-sf47633989-sf47633989

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.