NFC North Erősorrend: 15. hét

Akár helycsere is lehet a csoporton belül, de ahhoz mindennek úgy kell alakulnia, ahogy a Packers szeretné.

A Lions ha nem figyel könnyen visszacsúszhat a csoporton belül, pedig korábban szinte megnyerték azt. A Vikings a pozitív mérlegért, a Packers pedig a rájátszásért küzd majd.

1. (9.) DETROIT LIONS (9-5) -2
Megszakadt a Lions nagy győzelmi sorozata, melynek a Giants vetett véget a múlthéten. Mindössze 6 pontra voltak képesek, de még így is bőven vezetik a csoportot.

Az éllovas Cowboys csapatával mérkőznek meg a héten. A szoros meccs szinte garantált, de a győztes kiléte egyáltalán nem eldöntött még.

következő mérkőzés: @ Dallas Cowboys (12-2)


2. (11.) GREEN BAY PACKERS (8-6) +3
Éppenhogy, de legyőzték a Bears együttesét és bebiztosították magukat a csoport második helyén, de ami számukra még fontosabb, hogy bőven van esélyük a playoffra.

Otthon fogadják a sérülésektől egyáltalán nem mentes Vikings együttesét. Egyértelműen a hazaiak az esélyesek, de ez mégis csak egy csoportrangadó, amin bármi megeshet. Ha kell a rájátszás, akkor itt (sem) hibázhatnak.

következő mérkőzés: vs Minnesota Vikings (7-7)


3. (20.) MINNESOTA VIKINGS (7-7) -4
Durván elintézett minket a Colts, a rájátszásról gyakorlatilag lemondhat a csapat. Nem jött össze semmi, ez a nagy arányú vereségből és az alig szerzett pontokból is tisztán kivehető.

Rangadó következik, méghozzá idegenben. A Packers csapatával mérkőzünk meg Wisconsin-ban, ahova a megérkezés sem volt egyszerű, a repülőgéppel történt incidens miatt. Majd meglátjuk.

következő mérkőzés: @ Green Bay Packers (8-6)


4. (28.) CHICAGO BEARS (3-11) -1
Kevés ponttal, de megint kikaptak, most épp a Packers együttesével nem tudtak mit kezdeni. A Bears nem biztos, hogy ilyen idényre számított, de van ennél rosszabb is.

Nem lesz egyszerű a Washington elleni meccsük sem, hiszen a fővárosi csapat bár idegenben lesz a rájátszásért mindent meg fog tenni.

következő mérkőzés: vs Washington Redskins (7-6-1)

Első szám: csoportban elfoglalt hely | Első zárójel: a ligában elfoglalt hely | Második zárójel: mérleg | Zárójelek utáni rész: előző héthez képest a változás 

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.