A Packers elleni vereséggel elbúcsúztunk a rájátszástól

Na a persze nem mintha olyan sok esélyünk lett volna bejutni, de így most már nem kell izgulni a folytatásért.

Pénteken elutazott a csapat a meccsre, de a repülőgéppel történt incidens miatt órákat vesztegeltek a játékosok a repülőtéren. A meccsre azonban kipihenten érkeztünk, így ezzel a kifogással nem élhettek a Vikings tagjai.

Sajnos a meccsen egy pillanatig sem nekünk állt a zászló, sőt a Packers viszonylag hamar nagyobb előnyre tett szert, amit aztán a meccs végéig meg is őrzött. Aaron Rodgers nagy meccset játszott hazai oldalról 347 passzolt yard mellett 4 TD átadást is összehozott. Ide kapcsolódóan Jordy Nelson is megemlítendő, aki 9 elkapásból 154 yardot és 2 TD-t ért el. Sajnos a Packers elkapóját egyszerűen nem tudtuk levenni a pályáról, ezért is a kiugró teljesítménye. Persze úgy nem is lehetett, ha a Vikings defensive back-jei ellenszegülnek az edzői utasításnak és saját fejük után menve “majd én tudom mit kell csinálni” hozzáállással játszanak.

Mindannyian láthatjuk, hogy mennyire bejött Rhodes-ék ötlete, hogy nem Zimmer utasításait követik, Nelson ott szívatta meg őket, ahol akarta. Ez van. Bár nemrég adott nyilatkozatában Rhodes nem lázadásról beszélt, szerinte csupán csak rosszul lett lekommunikálva a dolog.

A mi oldalunkon is volt két kiemelkedő teljesítmény. Bradford egész jól játszott és ehhez párosult az is, hogy először a szezonban jutott 300 passzolt yard fölé. Összesen 382 yarddal és 3 TD passzal járult hozzá a csapat teljesítményhez, de talán Adam Thielen is megérdemel pár szót, hiszen karrierje legjobbját nyújtotta.

Az idén berobbant elkapó már hosszú évek óta csapatunknál van, de csak most került reflektorfénybe. A Packers ellen 12 elkapásból 202 yardot és 2 TD-t ért el, amivel a legeredményesebb elkapóvá lépett elő. A Bears ellen, ha szerez legalább 40 yardot, akkor majd 10 után ő lesz az első Vikings elkapó, aki elér legalább 1000 yardot egy szezonban.

A meccsen 38 pontot kaptunk, ami nagyon sok egy elit védelemmel rendelkező csapattól, de sajnos a szezon eleji forma mostanra igencsak megkopott. Természetesen ez azért is lehet, mert szinte csak tőlük vártuk a megváltást, amit a pihenőhét után csak limitáltan tudtak mutatni. Ezen a meccsen is volt pár alkalom, amikor ráijesztettek Rodgers-re és a földbe is beledöngölték, de a Packers olyan formát mutatott, ami rájátszást ért nekik, mi pedig ezzel most nem tudtunk versenyre kelni.

Az utolsó héten hazai pályán fogadjuk a Chicago Bears együttesét, azt a meccset már csak becsületből is meg kell nyerni.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.