Új játékosokkal bővült a keret

A Vikings szezonja véget, mostantól kezdődhet a felkészülés a következő idényre.

Természetesen a játékosok kapnak pihenőt a két szezon között, most inkább az edzők és a general manager tevékenykedésére lehet számítani. A Vikings megújította a tartalékai szerződését, mind a kilenc játékossal határozatlan idejű szerződést kötöttek. 

Sterling Bailey DT, Moritz Böhringer WR, Kyle Carter TE, Cayleb Jones WR, Marquis Lucas T, Tre Roberson CB, Bishop Sankey RB, Cedric Thompson S és Austin Shepherd T

Ők kilencen hosszabbítottak tehát először.

Jöttek új játékosok is a csapathoz. Igazából mindenféle posztra hozott játékost a Vikings, de ők is mindannyian határozatlan idejű szerződést kaptak.

Csak, hogy Kai Forbath se érezhesse magát teljesen biztonságban a csapat szerződtette Marshall Koehn-t, aki tavaly került a Miami együtteséhez. Újonc szezonjában nem kapott lehetőséget, így most szabadügynökként érkezik. Punter posztra is szereztünk egy játékost. Taylor Symmank neve már ismerős lehet a Vikings rajongói számára, hiszen tavaly májusban már volt nálunk próbajátékon.

Szereztünk még egy támadó falembert is, ami valljuk be őszintén a tavalyi szezon után bőven ránk is fér. Persze minőségi játékost nehéz találni, de inkább nem könnyű. Valószínű a most szerződtetett tackle, Reid Fragel is csak töltelék ember lesz, mert a szabadügynöki piacon és a Draft-on akarunk majd igazán beleerősíteni. Fragel 2013 óta van a ligában, ezalatt a Vikings már a hatodik csapata. Mindössze egy meccset játszott karrierje során az NFL-ben, jobbára csak Camp man.

 

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.