Szabadügynöki piac figyelő – 1. nap

Az első nap már le is zajlott az idei év szabadügynöki piacán, ahol a vártnál kicsit kevésbé aktivizáltuk magunkat eddig.

Elég sok játékos már most évekre új csapatra talált, de van még meríteni való, így talán az, hogy mi nem nagyon törtük össze magunkat azért, hogy erősítsünk nem olyan vészes. Van pár játékos, akiknek búcsút kellett intenünk, mert mással egyezett meg. Nézzük is, hogy mi történt nálunk.

Érkező játékosok:

Riley Reiff, OL
Minnesota Vikings

Egyetlen játékos, akit az első napon a szabadügynöki piacról megszereztünk, az a volt Lions támadó falember, Riley Reiff. A 2012-ben első körben kiválasztott falember tackle poszton játszik.

Távozó játékosok:

Matt Kalil, OL
Carolina Panthers

Matt Kalil csatlakozik a Carolina Panthers együtteséhez, ahol együtt fog játszani a testvérével, Ryan-el. Kalil a hírek szerint 5 évre 55,5 millió dollárt kap az új csapatától, melyből 25 millió dollár a garantált összeg.

Jeff Locke, P
Indianapolis Colts

Jeff Locke is úgy érezte, jobb helye lesz neki egy új környezetben, így annak ellenére, hogy szerettük volna visszahozni őt és ajánlatot is tettünk, ő az Indianapolis Colts ajánlatát fogadta el.

Rhett Ellison, TE/FB
New York Giants

Ellison a harmadik játékos, aki nem tért vissza hozzánk, ő a New York Giants ajánlatára mondott igent. Az új csapatával 4 évre kötött szerződést, ezen idő alatt 18 millió dollárt tehet majd zsebre.

Érdeklődtünk utánuk, de mást választottak:

Alshon Jeffery, WR
Philadelphia Eagles

A hírek szerint megkerestük a szabadügynöki piac legjobb elkapóját, Alshon Jeffery-t és egy több éves szerződést kínáltunk neki, de ő egy évre a Philadelphia Eagles csapatához szerződött inkább.

Russel Okung, OL
San Diego Chargers

Okung-ot is megkerestük, de ő végül San Diego Chargers együttesét és az ezzel járó 4 éves, 53 millió dolláros szerződést választotta.

Jönnek látogatóba:

Eddie Lacy, RB

Eddie Lacy még elérhető futó a szabadügynöki piacon, a közeljövőben minket is felkeres, hogy meghallgassa az ajánlatunkat, de a Seahawks és a 49ers csapatánál is látogatást tesz.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.