Szabadügynöki piac figyelő – 2. nap

A napi egy szerződtetést tartjuk, újabb falemberrel erősített a csapatunk.

Fogynak a legjobbak, de szerencsére mi sem ülünk ölbe tett kézzel. Habár a megszerzett játékosok és az elvesztett játékosok közti különbséget lassan fényévekkel lehet méri, mégsem kell aggódnunk, legalábbis a vezetőség szerint. Nézzük, hogy pénteken mi történt csapatunk háza táján.

Érkező játékosok:

Mike Remmers, OT
Minnesota Vikings

Mike Remmers csatlakozott a csapatunkhoz, ezt már hivatalosan is megerősítették. A Panthers-től érkező jobb oldali tackle minen bizonnyal kezdő lesz, így az első számú támadófal már készen is van. Remmers korábban volt már nálunk, de nem kapott sok bizonyítási lehetőséget. Most 5 évre írt alá, összesen 30 millió dollárért.

Távozó játékosok:

Captain Munnerlyn, CB
Carolina Panthers

Nem sikerült megegyezni a CB-vel, nem tudtuk (akartuk) megadni neki azt a fizetést, amit ő igényelt volna, így 3 év után visszatér korábbi csapatába a Carolina Panthers-be, ahova 4 évre írt alá és ez idő alatt 21 milliót kereshet, melyből 10,5 millió a garantált rész.

Charles Johnson, WR
Carolina Panthers

Tovább folytatódik a Vikings-ból Panthers-be való vándorlás, hiszen Kalil és Munnerlyn után Charles Johnson, a Vikings elkapója is a déli csaptnál folytatja. Johnson nem volt rossz elkapó, első itteni évében nagyon jól teljesített, de utána nem kapott elég lehetőséget, ez is lehet amögött, hogy inkább máshol folytatja. CJ egy évre írt alá 2,2 millió dollárért.

 

Érdeklődtünk utánuk, de mást választottak:

 

Jönnek látogatóba:

Eddie Lacy, RB

Az ex-Packers játékos nálunk van látogatóban és az egyes pletykák szerint szeretnénk őt szerződtetni. Lacy útja innen majd tovább visz Seattle-be, ahol szintén látogatást tesz.

Vikings szabadügynökök hírek:

Cordarrelle Patterson, WR/KR

Patterson-nak két helyen is jelenése van a héten. Pénteken a Washingon Redskins csapatánál tett látogatást, ma pedig az Oakland Raiders-hez megy, hogy egy esetleges szerződést kicsikarjon.

Adrian Peterson, RB

Egyelőre semmi hír arról, hogy bárkinél is érdeklődött volna, de arról sincs, hogy mi esetleg visszahoznánk, teljes a csend a játékos körül.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.