Szabadügynöki piac figyelő – 3. nap

Szombaton nem igazoltunk senkit, de volt egy távozó.

Keringenek hírek össze-vissza, ahogy a játékosok is, mi a szombati napon nem erőltettük meg magunkat, egyetlen játékost sem szerződtettük, ellenben volt egy távozó. Lássuk, hogy mi volt a hétvége első napjának mozgás a csapatnál.

Érkező játékosok:

 

Távozó játékosok:

Audie Cole, LB
Jacksonville Jaguars

Cole továbbállt és szerződést kötött a Jaguars csapatával. Ő szerintem egy remek kiegészítő játékos volt, nem okozott csalódást, mikor a pályára került. Most ő is elköltözött délre, szerződése részleteiről még nem tudni semmit.

 

Érdeklődtünk utánuk, de mást választottak:

Domata Peko, DT
Denver Broncos

A 11 éve Cincinnati tag Peko iránt erőssen érdeklődtünk, de ő a Denver Broncos csapatát választotta. A hírek szerint 2 éves szerződés ír alá a 32 éves játékos és ezidő alatt majd 8 millió dollárt kereshet.

Jönnek látogatóba:

Eddie Lacy, RB

Már a városban van Eddie Lacy, aki a jelek szerint mutat hajlandóságot, hogy itt folytassa, kérdés, hogy meg tudnak-e egyezni a felek.

Vikings szabadügynökök hírek:

Cordarrelle Patterson, WR/KR

A pénteki Washington-i és a szombati Chicago-i látogatás után vasárnap Oakland-ben vendégeskedik, de a jelek szerint ő mégis a Vikings-ban szeretne játszani, a közösségi médiában indított kampányából is ez szűrhető le.

Adrian Peterson, RB

Tegnap még semmi hír nem volt Peterson-ról, de mostanra kiderült, hogy vasárnap Seattle-e utazik, ahol a Seahawks csapatával találkozik, akik mégiscsak érdeklődnek a futó iránt.

Andre Smith, OT

Tavaly 4 meccsen volt kezdő nálunk Smith, aki iránt most a Buffalo Bills együttese jelentkezett be, a játékos hamarosan ellátogat hozzájuk.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.