Bills, Seahawks, 49ers és Dolphins – ez az előszezon menetrendje

A múlthéten kihirdetésre került, hogy az idei előszezonban a Minnesota Vikings mely csapatokkal mérkőzik meg.

Nagyon várjuk, hogy végre történjen valami a csapatnál, mert most igazából mindenki készül a DRAFT-ra, játékosmozgások nincsenek, így hírek viszonylag ritkán látnak napvilágot. Persze jöhetnénk a sokezredik Peterson most itt van látogatóban és most ez a csapat érdeklődik iránta, de ez már lassan unalmassá válik. Most a legújabb, hogy engedett a 8 milliós fizetési igényéből és már 5 millió dollár körül is megelégedne, ha kapna. Ez állítólag tetszik a New Orleans Saints együttesének, ahol még a húsvét előtti héten tett látogatást.

Most viszont kiadták az előszezon menetrendjét, így egy kicsit van min csámcsogni. Az összes előszezon mérkőzést letudjuk majd augusztusban, de a srácok nem fognak majd unatkozni. Kezdésnek két idegenbeli mérkőzéssel indítunk, majd a sor otthon zárjuk.

Első ellenfélnek idén a Buffalo Bills együttesét kaptuk, akikkel augusztus első hetében (10-14-ig) küzdünk meg, pontos időpont még nem ismert.

A második héten, ami augusztus 17 és 21 közé esik szinte már-már ősi ellenségünk ellen lépünk pályára Seattle-ben. A Seattle Seahawks ellen a CenturyLink Field-en kerül sor.

Itt jön a meglepetés, ugyanis országos sugárzású mérkőzést kapott a Vikings. Az előszezon harmadik hetén hazai pályán fogadjuk majd a San Francisco 49ers együttesét, amire magyar idő szerint augusztus 28-án, hajnali 2 órakor kerül sor. Ezt a találkozót nagy valószínűség szerint itthon is fogja közvetíteni a SportTV valamelyik csatornája.

A felkészülési időszakot egy Miami Dolphins elleni játékkal zárjuk, szintén otthon. Arra a meccsre magyar idő szerint szeptember 1-jén hajnali két órakor kerül sor.

Ez tehát az előszezon menetrendje, nem lesz egyszerű, de Zimmer vezetésével igencsak jónak mondható a három év alatt összegyűjtött 12 győzelem és 1 vereség. Az alapszakasz menetrendjét helyi idő szerint csütörtökön fogják kihirdetni, ez magyar idő szerint péntek hajnali két órakor fog lezajlani.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.