London Calling!

A múlthéten kiderült, hogy a Vikings október végén szeli át a nagy vizet, hogy a második legnagyobb magyar városban lépjen pályára.

Magyar idő szerint pénteken hajnalban kiderültek a csapatok menetrendjei és ezzel eldőlt, hogy a Vikings végül melyik héten érkezik a brit fővárosba.

793. június 8-án a vikingek először léptek angol földre, miután Odin segítségével áthajózták az Északi-tengert. Ezen a napon elég nagy sikert arattak saját szempontjukból, igaz a lemészárolt szerzetesek már mást gondolnak. Ekkor vette kezdetét a Viking kor angol földön. A történelem során számos harc zajlott a szigetországban. A legutóbbi ütközetnek korunk megszállottai is szemtanúi lehettek, mikor 2013. szeptember 13-án nagy csatában győzedelmeskedtek pittsburgh-i sereg felett.

Most ismét lehetőségünk nyílik, hogy élőben megtekinthessük a Minnesota Vikings sikerét (az ellenfél ismeretében ez a minimum elvárt), anélkül, hogy az USA-ba utznánk, hiszen a Vikings 2017. október 29-én, helyi idő szerint 13:30-kor London-ban, a Twickenham Stadium-ban mérkőzik meg a Cleveland Browns együttesével az alapszakasz 8. fordulójában.

A jegyek hamarosan elérhetőek lesznek, egészen pontosan 2017. április 27-én magyar idő szerint 11:00-tól lehet majd megvásárolni őket a ticketmaster.co.uk oldalon. Az árak elég széles skálán mozognak, hiszen a 40 fontos (kb. 15.000 Ft) alsó határtól egészen a 149 fontos (kb. 55.000 Ft) felső hatáig lehet jegyet venni. 

Itt fontos megjegyezni a következőket, április 27-én a korábban előregisztrációt elvégző emeberek tudnak majd jegyet venni, de nekik sem garantált a jegy. A honlap szerint érkezési sorrendben zajlik majd az értékesítés. Arról egyelre nincs hír, hogy azok, akik esetleg nem regisztráltak előre (mint például én), azok mikor tudnak majd jegyet venni. Ennek ellenére ajánlott a holnapi napon ott ülni a gép előtt 11 órakor (már bejelentkezve a ticketmaster oldalára) és megkísérelni a jegyváltást.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.