NFL Draft ’17 – a Vikings is bekapcsolódik

Bár az első körből egy korábbi cserének köszönhetően kimaradtunk, de ma már mi is választunk az idei játékosbörzén.

Ugye mivel tavaly érkezett Sam Bradford, ennek az volt az ára, hogy egy első körös választási jogot a Philadelphia-nak kellett adnunk.

Így idén csak ma, azaz az NFL DRAFT második napján izgulhatunk azért, hogy a Rick Spielman vezette csapat a legjobb játékosokat szerezze meg a Vikings számára.

Ma alapesetben három alkalommal fogják bemondani, hogy a Minnesota Vikings kit választott a második napon, hiszen van egy választási jogunk a 2. körben és van kettő a harmadik körben. Nagyon jó játékosok vannak még bent, nem is beszélve a csiszolatlan gyémántokról. Draft picket jobb választási pozícióért nem hinném, hogy beáldozunk, hiszen nagy szükség van a játékosokra és ez a második napi három választás jó erősítésre alkalmas.

Először is a második kör 16. helyén – ami az összesített 48. helye – fogunk majd választani. Talán mondani sem kell, hogy támadó falember fog érkezni, hiszen a csapatnál ez az a poszt, amire égetően fontos, hogy megfelelő játékost állítsunk ki. Több jó játékos van még elérhető státuszban nézzük, hogy kik ők.

Itt van a WKU-ról Forrest Lamp, aki az elérhető legjobb guard a mostani játékosbörzén. Sokan az első körbe várták, de a két falembert választó első körös csapat inkább a hátrébb rangsoroltakból szemezgetett. Dan Feeney az Indiana-ról is sok helyen a Vikings mellé került.  4 éves kezdő támadó falember bevethető guard és tackle poszton is, az egyetemen a jobb oldalon játszotta ezeket a posztokat. Ejtenek még szót Taylor Morton-ról (WMU), Dion Dawkins-ról (Temple) és az Alabama-s Cam Robinson-ról is, akik mind jó játékosok.

Azonban nem csak falembert jósolnak nekünk a második napra. Peterson távozásával nagy űr van a futó poszton. Legtöbbször felbukkanó név a Tennessee-ből Alvin Kamara. Atletikus és jó sebességgel bíró futó, aki hasznos lehet minden kísérletnél. Alternatíva lehet Kareem Hunt, a Toledo-ból.

Ma tehát a második körrel folytatódik az NFL DRAFT és persze a harmadikkal is. Mindez magyar idő szerint szombat éjjel egy órakkor kezdődik.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.