DRAFT 2017: Dalvin Cook a Vikings idei első választottja

Nem múlhat el NFL DRAFT, hogy a VIkings general managere ne variálná meg a dolgokat, tegnap is kétszer tradelt fel játékosokért.

A Minnesota Vikings is belevetette magát az idei játékosbörze forgatagába. Az első körből kimaradtunk egy korábbi trade miatt, de a második napon mi is várhattuk, hogy hogyan erősítjük meg például a támadófalat. Nos a második körben sehogy.

Történt ugyanis, hogy Rick Spielman feltradelt és elcserélte a második körös, összesített 48. helyét az összesített 41. helyre. Reméltük, hogy falember fog érkezni, mert még volt bent potenciális kezdő jelölt, de jött a meglepetés. A Vikings-nál úgy érezték, hogy a futó posztot kell megerősíteni, így a 2017-s NFL DRAFT második körének összesített 41. helyén a Florida State futóját, Dalvin Cook-ot választottuk ki.

Ez láthatóan tetszett a helyi Vikings csoportnak és szerintem nem egy rossz választás. A futó poszton kell az erősítés, mert McKinnon mellé, aki amúgy jó játékos elhoztuk Murray-t, de ez nem volt elég, Cook-al kiegészítve elég ütős lett a RB trió.

Cook az iskola történetének legeredényesebb futója, hiszen egyetemi karrierje alatt 46 alkalommal szerzett TD-t. 687 futásból több, mint 4400 yarddal zárt. Nagyon jól bevethető játékos minden a három downál, így éles helyzetben is meg tdja állni a helyét.

Később jövünk egy kis játékos áttekintéssel is, addig is nézzük a kiválasztás pillanatát:

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.