Cook és az újoncok is aláírtak, OTA, Bridgewater, meg minden ami volt eddig

Rég nem jelentkeztünk cikkel, így most megpróbáljuk utolérni magunkat.

Még május végén sikerült egyezségre jutni az összes újonccal, utolsóként Dalvin Cook-al, akik immáron profi szerződéssel a kezükben készülhetnek az NFL-ben való debütálásra. Túl vannak már az újonc minicamp-en is és az összes OTA edzésen is, jó eredménnyel zártak.

Egy pillanatra az újonc edzőtáborban történtekre kitérve. Az NFL mindmáig első Európából draftolt játékosa jól teljesített, látszik rajta, hogy az elmúlt egy évben egy profi csapatnál töltötte az időt. Felszedett egy kis izmot és a sebessége is jobb lett, nem beszélve a labdával való kapcsolatáról.

Jó hír a Bridgeater rajongóknak, hogy Teddy nem csak visszatért, hanem már edzett is a srácokkal. Na persze nem kell mindjárt kezdőként látni őt az alapszakasz első meccsén, hiszen nagyon sokat kell még dolgoznia, a rehabilitáció eltart még egy kis ideig, de jó úton halad. A csapat szerint, ha nagyon optimistán nézzük a szezon végére, akár be is állhat majd pár playre. Ez elég jó hír, ahhoz képest, hogy olyan hírek is voltak, hogy járni sem nagyon fog tudni élete hátralévő részében.

Menjünk az elkapó posztra kicsit. Itt Laquon Treadwell-t kell kiemelni, aki elmondása szerint nagyon bizonyítani akar és ezért mindent meg fog tenni. Már az OTA-n is dicséretre méltó megmozdulásai voltak, a tegnap kezdődött MiniCamp-en is bizonyíthat. Nagy reményünk benne van, hiszen tehetséges játékos és reméljük nem elégszik meg ennyivel.

Mike Zimmer vezetőedző szeme rendben van, sikeresen végrehajtották a nyolcadik műtétet is, így bár az OTA-t kihagyta most már visszatérhetett a pálya szélére és ő vezényelheti együttese edzését.

Michael Floyd a Vikings új elkapója, aki ittas vezetés miatt párszor már összetűzésbe került a törvénnyel jól teljesít az edzéseken, ugyanis bár lakhelyelhagyási tilalom alatt van, de mivel a büntetését Minnesota államba helyezték át, így a Vikings edzéseire pont elmehet. Ha ez nincs, akkor még mindig csak a neten követhetné az eseményeket. Elmondta, nagyon hálás a Vikings-nak, hogy adnak neki egy esélyt és élni fog vele. Hozzátette, könnyebb lesz számára a javulás, hogy itt született a városban és a hozzátartozói is mind itt élnek, akik mögötte állnak.

Játékosok aggódnak a Vikings londoni játéka miatt. Ugye a Vikings idén ősszel a Browns vendége lesz London-ban, ahol az elmúlt hetekben több terrortámadást is végrehajtottak. Aggodalmát fejezte ki a Vikings elkapópárosa Thielen és Wright. Elmodnták szörnyű, ami történt és aggódnak kicsit, mert nem tudni, hogy hol és mikor fog újra bekövetkezni ez. A terroristák ráadásul keresik az ilyen nagy eseményeket és a Vikings NFL meccse London-ban pont egy ilyen esemény. – zárta mondanivalóját Thielen.

Röviden ennyi lett volna a dolog, amik történtek. Ja igen még egy kérdés a végére. Kell nekünk Eric Decker?

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.