Michael Floyd 4 meccses eltiltással kezdi meg a szezont

Nem jósolok nagy időt a Vikings csapatában az újonnan érkezett elkapónak, a liga 4 meccsre máris eltiltotta.

Mint ismert az alkohol problémákkal küzdő Michel Floyd a Vikings csapatához szerződött, miután a csapat megadta neki az utolsónál is utolsóbb esélyt, hogy bizonyítson. Még a Patriots-os időszakában tartóztatták le ittas vezetés miatt (az úton aludt a kocsijában járó motorral egy balra kanyarodó sávban) korlátozták a mozgását és nem hagyhatta el Arizona államot, de kegyet gyakoroltak rajta és engedéllyel ezt a korlátozást Minnesota államra tették át, hiszen leigazoltuk őt. Három alkalommal kellett alkoholtesztet végeznie magán, de az utolsó az bizony magas véralkoholszintet mutatott ki, így egy nap börtönt kapott.

Mike Zimmer a Vikings vezetőedzője egyértelműen fogalmazott Floyd felé ebben a kérdésben. Elmondta, hogy maximálisan megbízik minden játékosában, de nem szereti ha átvágják, így Floyd-nak megmondta, hogy ha hazudott neki, akkor kirúgja a csapatból.

Itt még nincs vége a dolognak, hiszen a liga 4 meccses eltiltással sújtotta Floyd-ot, így legkorábban csak október 2-án térhet vissza a csapathoz. Az előszezonban azonban edzhet és játszhat is a csapatban, az eltiltás az alapszakaszra vonatkozik.

Kérdés már csak az, hogy a Vikings fog-e rá várni és továbbra is kitart-e a problémás játékos mellett, aki úgy tűnik, hogy nem igazán képes megváltozni, hiába kap mindig támogatást.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.