Edzőtábor figyelő: Tight end-ek

Számunkra nagyon fontos poszthoz érkeztünk, hiszen lényegében itt születik a legtöbb pont.

A negyedik részben a Vikings csapatánál nagyon fontos poszttal folytatjuk, ez a Tight end. Nem csak azért érdemel nálunk nagy figyelmet ez a poszt mert itt a legtermelékenyebbek a játékosok, már ami a pontokat illeti.

Ezen a poszton egy játékos nagyságrendekkel kiemelkedik a többiek közül, ő Kyle Rudolph. Nem, nem azért mert sokkal magasabb, hanem mert gyakorlatilag az egyetlen tapasztalt játékos. Történetesen Rudolph már a hetedik szezonját kezdi majd, meg, míg a többiek kivétel nélkül újoncok. Kyle a tavalyi évben elérte karrierjének eddigi csúcsát, hiszen 83 elkapással 840 yardot és 7 TD-t szedett össze. A hét TD-vel ő lett a Vikings legeredményesebb játékosa a levegőben. Továbbra is első számúként lesz bevetve, ez gyakorlatilag nem is képezte kérdés részét.

Na jó a mindenki más újonccal kicsit talán túloztam, de tény, hogy a második legtapasztaltabb TE-nk, David Morgan, aki a második szezonjára készül. Morgan jó játékos, tavaly 12 meccsen kapott lehetőséget. Elkapással nemigen büszkélkedhet, mindössze 1 van neki (4 yard), de annál nagyobb hasznát vettük, mint blokkoló játékos.

Kyle Carter, már tavaly is nálunk volt, de az előszezonon kívül csak a tartalékcsapatban jeleskedett. Mivel ő már tavaly is az edzők szeme előtt volt, így talán kisebb előnnyel indul az ifjoncok ellen, de persze ezt be is kell váltania.

Az idei drafton is választottunk TE posztra, név szerint a Virginia Tech-ről választottuk ki Bucky Hodges-t. Hodges ígéretes játékos, jól futja a route-okat és nagyon jó kézzel van megáldva, esélyes, hogy bekerül az aktív keretbe.

A Vikings kicsit más területen is szétnézett játékosok után, így akadt meg a szeme Nick Truesdell-en, aki aréna football játékos. Már nem fiatal, hiszen 27 éves, de lehet benne valami, ha szerződtettük. Sok AFL csapatnál megfordult már, sőt 2016-ban az Indianapolis Colts csapatának is tagja volt, igaz csak az előszezonban.

És itt van még Josiah Price a Michigan State University-ről, aki valószínűleg a keretszűkítés első áldozatai között lesz.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.