Előzetes: Dolphins – Vikings (előszezon 4. hét)

dolvikap4Utolsó felvonásához érkezett idén az előszezon, csapatunk újfent hazai pályán mérkőzik meg, az ellenfél ezúttal a Miami Dolphins lesz.

Ez a meccs – mármint a negyedik előszezon mérkőzés – általában nem érdekel senkit, hiszen azt mondják, a kezdők úgysem játszanak, így felesleges is lenne lejátszani. Pedig sokak sorsa itt dől el, hiszen ezután a meccs után következik a keretszűkítés, ahol drasztikusan 90-ről 53 főre csökkentik a csapatok a játékosok számát. Pontosan ezért fontos minden újoncnak és már a sokadik esélyt kapottaknak ez a meccs, hiszen ez az utolsó esély megragadni egy-egy csapatnál.

Természetesen nálunk is rengeteg új arc játszik idén, akik bizonyítanának. A sokadszorra próbálkozó futó CJ Ham vagy az újonc elkapó páros Stacy Coley és Rodney Adams, akik idén kerültek a profik közé és eddig jól szerepeltek. Ma dől el például, hogy Heinicke vagy épp a frissen érkezett Leidner kapja meg a harmadik számú irányító pozícióját. Utolsó, de talán már felesleges esélye lesz TJ Clemmings-nek, hogy beverekedje magát az aktív keretbe, de a támadó falemberről elvileg már lemondtak. Ma végleg bejátszhatja magát az 53 fő közé a DE poszton szereplő Tashawn Bower, aki meglepően jól dolgozott az előszezonban és simán kinéz neki egy backup pozíció. De mondunk jobbat. Ben Gedeon simán elfér még akár a kezdőbe is, gyenge oldalon abszolút bevethető.

Nem csak a támadósorban és a védelemben, de a speciális egységben is óriási lesz a harc, már amennyire lehet. Mind a kicker, mind a punter poszton 2-2 játékos verseng azért a bizonyos helyért, ma mindenképp eldől, hogy a kicker poszton Forbath vagy Koehn, illetve punter poszton Symmank vagy Quigley kapja-e meg egész évre a bizalmat.

Érdekes kis meccsnek nézünk elébe. A találkozó holnap hajnalban kezdődik, magyar idő szerint 2 órakor.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.