Heinicke és Forbath is marad, a riválisok búcsúznak

Már tegnap megkezdődött a keretszűkítés, a pénteki napon 13 játékostól váltunk meg. Nem marad a csapatnál és várhatóan a tartalékok közé sem kerül vissza a német elkapó, Moritz Böhringer, aki az előszezonban nem kapott lehetőséget, úgytűnik a csapatnál lemondtak róla.

Ahogy már korábban is sejthető volt a támadófalember TJ Clemmings is az elküldöttek között lesz, ez meg is történt, harmadik játékos volt, akitől megváltunk. Távozott még az ismerősebb nevek közül a CB Jabari Price és a szintén CB Tre Roberson.

Itt a pénteken elküldött játékosaink listája:

TE Josiah Price, OL TJ Clemmings, CB Jabari Price, LB Noor Davis, CB Tre Roberson, WR Moritz Böhringer, DT Chunky Clements, DT Will SuttonCB Sam Brown, DE Sam McCaskill, OL Freddie Tagaloa, RB Terrell Newby és a TE Nick Truesdell.

Ma eddig újabb két játékostól váltunk meg, így két pozícióért folytatott harc is lezárult. Lezárult a harmadik számú irányítóért folytatott küzdelem, hiszen ma elküldtük a nemrégiben szerződtetett irányítót, Mitch Leidner-t, akit elvileg visszavennénk a tartalékok közé. Ugyancsak lezárt a kicker posztért folytatott harc, hiszen Kai Forbarth-ba helyezték a bizalmat, ennek viszont Marshall Koehn nem örülhetett, hiszen megköszöntük a munkáját.

Ma folytatódik a keretszűkítés olyannyira, hogy egészen pontosan magyar idő szerint ma 22 óráig kell a csapatoknak az 53 fős keretet kialakítani, így tehát még jópár bejelentés várható. 

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.