NFC NORTH erősorrend – 1. játékhét

prMáris itt a második játékhét, amely újfent tarttogat pár érdekes összecsapást számunkra. A csoportból hárman is győzelemmel rajtoltak el a szezonban, csak a Bears szaladt bele egy vereségbe. Nézzük, hogy az első hét után, hogyan alakul az erősorrend.

1. (1) GREEN BAY PACKERS (1-0) +9

A Seattle legyőzésével első helyre ugrottak minden Power Rankings listán, nálunk is így tették. Nem volt egy pontgazdag meccs, de komoly ellenfelet győztek le. Meglátjuk mire mennek a Falcons ellen a második héten.

2. (12) DETROIT LIONS (1-0) +2

Eleinte nem úgy nézett ki, hogy megverik a Cardinals-t, de végül a legpontgazdagabb meccsen 35:23 arányban mégis sikerült legyőzni a déli csapatot, így győzelemmel rajtoltak. A második fordulóban a gyengén kezdő Giants ellen bizonyíthatnak.

3. (15) MINNESOTA VIKINGS (1-0) +6

Magabiztos győzelem a Saints elleni nyitányon, nem sok helyen lehetettt belekötni a csapat játékába, így nem is tesszük. Jó egyéni teljesítmények felőrölték az elenfelet. A második körben a Steelers ellen egy újabb erőfelmérő következik, ezúttal idegenben.

4. (29) CHICAGO BEARS (0-1) -1

Egyetlen csapat a csoportban, aki vereséggel indított, bár talán ez nem is újdonság. A Bears nem bírt a Falcons-al és bár nem sokkal kaptak ki, ez nem sokat számít. Követekző ellenfelük az a Tampa Bay lesz, akik az első fordulóban nem játszottak a Florida-ban pisztító természeti csapások miatt.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.