Előzetes: Vikings-Steelers | NFL, 2. játékhét

vikster2Ma este egy újabb erőfelmérő követekzik, ellenfelünk idegenben a Pittsburgh Steelers együttese lesz. A Roethlisberger vezette csapat az első héten kicsit nehézkesen, de legyőzte a ligautolsó Cleveland Browns csapatát, így ők is és mi is – miután nyertünk a Saints ellen – 1-0-ás mutatóval várjuk a meccset.

Két dolog foglalkoztatja a médiát ezzel a meccsel kapcsolatban. Az egyik Sam Bradford egészségi állapota, ugyanis az irányító kérdéses besorolást kapott a meccsre, bár a csapatnál mindenki azt mondja, hogy nem csak játszik, kezd is. A másik az a Rhodes-Brown párharc. Kíváncsian várjuk mi is, hogy a Vikings CB-je, mire megy a liga egyik legjobb elkapója ellen, aki az első meccsen majd 200 yardot termelt. Persze nálunk sem kell szégyenkezni, hiszen Thielen komoly yardnyi elkapással, míg Diggs szép számú TD elkapással hozza eddig a szezont.

A támadók mindkét oldalon remek formában vannak, futás terén talán kicsit jobbak vagyunk. A meccsen minden bizonnyal a remeklő támadók mellett a védelmek fogják eldönteni a párharcot, de hogy melyik bírja jobban, az ma este magyar idő szerint este 19 órától kiderül.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.