NFC NORTH erősorrend – 3. játékhét

prKönnyed győzelemmel felejtettük a Steelers elleni vereséget, de nem szabad hátradőlni. Most a rájátszásba való kerülésért folytatott harccal kapcsolatban nagyon fontos mérkőzés jön, ellenfelünk a Detroit Lions csapata lesz. A harmadik játékhét után a csoport élén hárman állnak.

1. (5) GREEN BAY PACKERS (2-1) +1

Sokáig úgy tűnt, hogy meglesz a második vereségük is, de a Bengals képes volt összeomlani és végül hosszabbításban a Packers behúzta a meccset. Bár a csoportban most elsők, de ketten is a nyomában vannak. A héten a Bears ellen kell bizonyítaniuk.

2. (11) DETROIT LIONS (2-1) +1

Szoros meccsen, de alulmaradtak a tavalyi Super Bowl résztvevő Falcons-al szemben, így elszenvedték első vereségüket a szezonban. Nincs még minden veszve a csoportban hárman is azonos mérleggel állnak. Az eheti Vikings elleni meccs fontos a playoffba való jutás szempontjából.

3. (12) MINNESOTA VIKINGS (2-1) +3

Győzelemmel feledtettük a Steelers elleni malőrt, a Buccaneers nem bizonyult komoly ellenfélnek. Sok egyéni kiemelkedő teljesítmény és egyéni csúcs is kellett a sikerhez, de megvan. Ami fontos még, hogy nem vagyunk lemaradva senkivel szemben, a csoportban hármas holtverseny van az első helyen. Eheti ellenfelünk a Detroit, akikkel szemben a rájátszásért való harc szempontjából kiemelkedő meccs lesz.

4. (26) CHICAGO BEARS (1-2) +2

A csoport utolsó helyezettje némi meglepetésre megverte az erősebbnek tűnő Steelers együttesét, így nem fog győzelem nélkül állni a szezon végén. A Bears-nél van még mit csinálni, de egy két meglepetéssel, ha saját életét nem is tudja megmenteni, a többiekét tönkre teheti. A héten a Packers ellen lépnek pályára nem éppen esélyesként.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.