Lions 14, Vikings 7 | NFL, 4. játékhét

Ezen a pontszegény mérkőzésen sajnálatos módon a Minnesota Vikings együttese került ki vesztes félként az NFL alapszakaszának negyedik játékhetén. Ehhez a vereséghez több dolog is vezetett. Kedjük azzal, hogy Keenum kimagasló teljesítménye csak pillanatnyi fellángolás volt, ma hozta a szokásos formáját és rengeteg hibával játszott. 

A támadófal rettenetesen játszott, éppen ezért rendre átjöttek a Lions védői és odaértek az irányítóra, kétszer be is sackelték. Dalvin Cook jól futott a meccsen, a csapat egyetlen TD-jét is ő szerezte meg, de a harmadik negyedben játékon kívül megsérült a térde. A videón látszik, hogy ez térdszalag sérülés lesz és az egyes hírek szerint ACL, azaz elüls keresztszalag szakadást szenvedett, emiatt pedig a szezon hátralévő részében már nem számíthatnánk rá. Pontos megerősítés még nincs, Zimmer szerint holnap reggelre okosabbak leszünk, bízzunk a legjobbakban.

A védelmünk nagyon jó volt, mondjuk ez nem igaz mindegyik egységére, illetve játékosára. A front7 6 alkalommal vitte földre a Lions QB-ját, nem igazán hagyták érvényesülni. Ellenben a futásokat nem nagyon fogtuk meg, ebből kaptuk az egyetlen TD-t.

A meccs krónikájához még egy Forbath kapufa is hozzátartozik, igaz azzal sem lettünk volna beljebb. A labdavesztésekről meg inkább ne is beszéljünk. Követve a sormintát most 2-2 a csapat mérlege. Jövő héten ismét egy csoportrangadó következik, hétfő éjje játszunk a Chicago Bears ellen.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.