Előzetes: Packers-Vikings | NFL, 6. játékhét

pacvikr6A csoport legnagyobb ragadója következik, de korántsem biztos, hogy ezen a meccsen bármiben is reménykedhetünk. Persze ne adjuk már fel előre a meccset, de az előzetes események alapján nem mi vagyunk a találkozó esélyesei.

Bradford, Diggs és már biztos, hogy Sendejo sem játszik ma, így a kezdő irányító, elkapó és safety is csak a pálya széléről nézi a cseréiket, hogy miként teljesítenek. Nem lesz egyszerű, bár Keenum teljesítménye kicsit hullámzó, de a szezon előtt, mikor idehoztuk nem gondoltuk volna, hogy képes vezetni a csapatot. Bár a terhet Cook kiesésével korántsem vették le róla, de McKinnon múltheti teljesítménye bizakodásra ad okot. Ám most nem lesz ott az egyik nagy célpontja (igaz egy hete sem vette sok hasznát), így Floyd fog előrelépni kezdeni Thielen mellett.

A Packers 4 győzelemmel és 1 vereséggel jelenleg a csoport élén áll, de nem sérthetetlenek. Láttuk, hogy van nekik is hiányosságuk bőven, érdemes lenne kihasználni. Ha a rettenthetetlen védelmünk össze tudná roppantani a Packers O-line-t és többször térdre kényszeríteni Rodgers-t, akkor csak meglehetne a győzelem, amivel a csoport élére is ugorhatnánk. A meccs ma este 19 órakor kezdődik és a SportTV élőben közvetíti.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.