Összegzés: Packers 10, Vikings 23 | NFL, 6. játékhét

Remek összpontosítással a Vikings otthon tartotta a három pontot az NFL 6. játékhetén, a Packers-t vertük 10:23-ra. Nehezen indult be a pontgyártás, de a második negyedben a csapatok 24 pontot raktak fel az eredményjelzőre. Szerencsére mi szereztünk több pontot, McKinnon egy elkapásból és egy futásból is beért a gólvonal mögé. A meccsen rengeteg sérülés volt, ráadásul a meccs fordulópontja is egy ilyenhez köthető.

Anthony Barr még az első negyedben ütközte le a vendég irányítóját Aaron Rodgers-t, aki ezután elhagyta a pályát és az öltözőbe ment, Nem sokkal később megerősítették, hogy kulcscsonttörést szenvedett, így a szezonban többet nem lép pályára. Később Barr is kiszállt, de ő agyrázkódás miatt – vele kapcsolatban elképzelhető, hogy egy meccset kihagy. Szóval Hundley irányított a Packersnél, aki bár kiosztott egy TD passzt, de szerencsére a védelmünk őt sem vette félvállról, így Smith, Rhodes és a végén Waynes is begyűjtött tőle egy passzt, a defense tehát helytállt.

A győzelem ellenére a támadókkal nem lehetünk talán maradéktalanul elégedettek, legalábbis ami engem illet nem túlzottan. Ugyanis a második félidőben szerintem csak a minimumot hozták és három alkalommal tudtak csak elmenni legalább mezőnygól távolságba, a TD szerzéshez nem sok közük volt. Ezen kell javítani kicsit. Kiemelendő Treadwell, aki végre látható volt a pályán, olyannyira, hogy az éve elkapása díjra is bejelentkezett egy 25 yardos egykezes (inkább kétujjas) elkapás után, végül 51 yarddal zárt.

Jövő héten a Baltimore Ravens ellen lépünk pályára még mindig hazai környezetben, az ellen a Ravens ellen, akik ma hosszabbításban kikaptak a Bears-től.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.