Összegzés: Ravens 16, Vikings 24 | NFL, 7. játékhét

Meglett ez a siker is, bár látván a meccset az az érzése az embernek, hogy nem feltétlenül érdemeljük meg.  A meccset ha szabad ilyet mondani a Vikings rúgója, Kai Forbath mentette meg, aki egymaga 18 pontot szedett össze a csapatának. 6 mezőnygól kísérletből mindet értékesítette, egyetlen hibája egy kihagyott extrapont volt. 

Az első félidő kizárólag a rúgójátékosokról szólt, Forbath és Tucker végig hibátlanul szerepeltek. Nem mondható el ez a Vikings irányítójáról, aki már az első passzkísérletéből intereptiont dobott, igaz ez meglehetősen megmosolyogtató helyzet közepette jött létre. Ezt félretéve Keenum vasárnapi teljesítménye nagyon rossz volt. Nem jöttek a passzok és nemhogy a hosszúak, de a rövidek is rendre pontatlanok voltak. Látva, hogy a passzok nemigazán ülnek a futójátékot vettük kicsit elő. A mostani nyerőember Latavius Murray volt, akinek nehezen indulta meccs, mégis a legnagyobb futások és persze a meccs egyetlen Vikings TD-je is az ő nevéhez fűződik. Murray egyébként bőven 100 yard felett futott, ez volt a legeredményesebb meccse mióta a csapat tagja. Elkapóknál az előlépő Wright-ot kell kiemelni, hiszen több nagy elkapással hozott tucatnyi yardot.

A meccs végül sima lett, annak ellenére, hogy a végén talán már a koncentráció hiánya vagy a nemtörődömség miatt, de csak bekaptunk egy TD-t, megmentve Flacco borzasztó teljesítményét. Persze a Ravens QB-nak sem volt éppen könnyű napja, Everson Griffen-ék 5 alkalommal törölték bele a gyepbe. Apropó Griffen. Egymás után a 7. meccsén tudott sacket bemutatni, ezzel egyedülálló a szezonban. Akárcsak az elkapók közül Thielen, hiszen az összes elkapó közül csak ő tudott eddig minden meccsen legalább 5 elkapást bemutatni.

Van még hova fejlődni, de az irány jó. A csoport élén immáron meccselőnyt is évezve várjuk a folytatást, ami ezen a héten itt Európában, egész pontosan Londonban folytatódik a Cleveland Browns ellen.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.