Összegzés: Vikings 33, Browns 16 | NFL, 8. játékhét

Csak eljutottam idáig is, hogy végre megírjam a múltheti Vikings meccs összefoglalóját. Szóval csapatunk vendégként lépett pályára a Cleveland Browns együttese ellen az idei utolsó európai meccsén.

A találkozó meglehetősen döcögősen indult, olyannyira, hogy egészen a harmadik negyedig hátrányban voltunk. Voltak olyan szurkolók, akik már-már tényleges aggodalmukat fejezték ki. Forbath két mezőnygóllal (és egy kihagyott extra ponttal), továbbá Thielen idei első TD elkapásával 12:13-as hátrányba mehettünk az öltözőbe, ahol Zimmer bá beszéde valószínűleg észhez térítette a játékosokat.

A második félidőben végre többször szerepelt a pontszerző játékosok neve mellett a Vikings szó, mint  Browns. Forbath ezen a meccsen is hozta a kötelezőt (azt az egyet leszámítva) a második félidőben is berámolt 2 mezőnygólt. Emellett McKinnon 1 yardos futott TD-jével és Rudolph elkapott TD-jével termeltük a pontokat. Ki kell emelni a védelmet, ők megint odatették magukat. Griffen zsinórban 8. meccsén is szerzett sack-et, ezzel ő lett a franchise történetében az első olyan játékos, aki az első 8 meccsen egyaránt földre viszi az irányítót. A kezdeti döcögés ellenére a végén simán 33:16 arányban nyertük a meccset, nem volt veszélyben a győzelem. 6-2, köszönjük.

Most majd a megérdemelt pihenőhetüket töltik a játékosok és a jövő héten a Washington Redskins ellen jön a folytatás.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.