Gophers: Későn ébredtünk az Iowa ellen és az már kevés volt

Újfent alulmaradt ellenfelével szemben a Minnesota Golden Gophers csapata, most az Iowa Hawkeyes ellen nem sikerült a győzelem. Ehhez hozzátartozik, hogy pontokat először csak a negyedik negyedben tudtunk elérni, ellenfelünk addigra már kiépítette a maga előnyét.

Nem igazán forgott veszélyben a hazaiak győzelme, ugyanis az első negyedben Wadley 12 yardos futásával megszerzett előnyt a harmadik negyedben Fant 45 yardos elkapott TD-jével növelték. Én még életemben nem láttam annyira üresen hagyott elkapót, mint Fant, aki a védelmünkből majmot csinálva könnyedén szerzett hatpontost. Szegény ráállított védő csak a porzó utat nézhette, amit maga mögött hagyott. És bár a zárónegyedben mi kezdtük meg a pontgyártást, az Iowa hamar letörte a lelkesedésünk egy újabb pontszerzéssel. A vége az eredmény ellenére sima 17:10-es Iowa győzelem lett. Sajnos kiemelkedő játékosunk nem igazán volt, még az a Johnson is csak “szenvedett”, aki már 7 elkapott TD-nél jár idén. Nem beszélve futóinkról.

Ezen a héten a Jim Harbaugh vezette Michigan Wolverines-hez látogatunk. Tom Brady egykori csapata nem verhetetlen, de PJ FLeck tanítványainak mindenképp többet kell mutatniuk, ha végig meccsben akarnak lenni. A playoff álmainknak már régen lőttek – nem mintha lett volna ilyen, de a hátralévő 4 meccsen egy elfogadható eredménnyel kiharcolható egy jó BOWL mérkőzésen való részvétel.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.