Előzetes: Vikings-Redskins | NFL, 10. játékhét

vikredr9Egy hét nem hosszú idő, pláne ha az embernek határidős munkái vannak. A Vikings csapatának viszont pont ennyivel több ideje volt felkészülni a Washington Redskins elleni találkozóra, amit ma rendeznek a fővárosban.

Történt ez az az elmúlt hetekben, de a legnagyobb dolog, hogy Teddy Bridgewater visszatért az aktív keretbe. Olyannyira visszatért, hogy a Redskins ellen már be is fog öltözni, akár be is vethető. Egyelőre csereként számítanak rá, nem kell elkapkodni semmi, ráadásul Keenum eddig viszonylag jól teljesít, így nincs ok a felesleges cserére.

Két biztos hiányzónk a támadó falember Mike Remmers és Jeremiah Sirles lesz, de kérdéses a pályára lépése Everson Griffen-nek, aki lábsérüléssel bajlódik és emiatt a héten több edzést is kihagyott. Bár Zimmer azt mondta biztos pályára lép vasárnap, nagyobb sérülést mégsem kéne kockáztatni, még akkor sem, ha ezzel vége szakadna Griffen sack sorozatának.

A Redskins 4 győzelemmel és 4 vereséggel fogad minket, miután egy hete szoros meccsen legyőzték a Seattle Seahawks csapatát.

A védelmünkre ma nagy szükség lesz és persze a támadókara is, akiktől sok pont kell, mert eddig bár a Redskins nem szerez sok pontot a meccseken, de az is igaz, hogy mi sem, így egy nagyon szoros és kiélezett meccs várható.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.