Összegzés: Vikings 38, Redskins 30 | NFL, 10. játékhét

Pihenőhétről tértünk vissza és az ilyen arról szól, hogy átgondolják a csapatok, hogy min kéne javítani és sokkal jobban odateszik magukat, de ez eddig valahogy nem így szokott sikerülni, de nem most. Most szinte minden sikerült. Case Keenum a két eladott (szerintem feleslegesen vállalta fel) labdája ellenére dobott 4 TD-t és több mint 300 yardot passzolt, jó vezére volt a csapatban. Bár a vezetést nem mi szereztük meg szerencsére hamar túltettük magunkat ezen a megrázkódtatáson és második negyed elejére egy Diggs és egy Murray TD-vel fordítottunk is. Innentől kezdve már végig előnybe, hol kisebb, hol nagyobb előnyben szerepeltünk. A második negyedet abszolút vittük, Diggs, Thielen és egy új pontszerző a fiatal tight end David Morgan II is szerzett egy hatpontost. Csak Cousins rondított bele ebbe a mesterhármasba.

Keenum mint írtuk 4 TD-t osztott ki, mindet más embernek, a harmadik negyedben Wright is ünnepelhetett. Innentől kicsit visszavettünk a tempóból, ami a támadásokat illeti, azért még egy Forbath mezőnygól még belefért a végén. A védelem megint tette a dolgát, bár sok pontot kaptunk voltak szép egyéni megmozdulások. Például Mackensie Alexander, aki karrierje első interceptionjét szerezte, de rengeteg szép szerelést is láthattunk. Sendejo ágyéksérülés miatt idejekorán befejezte a meccset, a hírek szerint nem komoly a sérülése. A vége megérdemelt 38:30-as végeredményű siker lett és ezzel 7-2 lett a mérlegünk, továbbra is a csoport élén tanyázva.

Sokan az év meccsének titulálták be a látottak alapján és nem lehet mondani, hogy unatkoztunk volna, de szerintem a következő mérkőzés, a szintén 7 győzelemmel és 2 vereséggel álló Los Angeles Rams elleni találkozó lesz az igazi meccs. Szerintem egy igazi vérre menő összecsapást láthatunk majd két, idén meglepően nagyon jó formában lévő együttestől, akik vezetik a csoportjukat.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.