Zimmer óriási hülyeséget készül elkövetni

Teddy Bridgewater ugye múlthéten aktiválva lett az 53 fős keretbe és a Redskins elleni meccsen már csereirányítóként nevezve is lett, be is öltözött és ott volt végig a meccsen. Nagyon megy a találgatás, hogy vajon mikor fog megint játszani, most viszont újabb lökést kaphat ez a találgatás.

A mai sajtótájékoztatón Mike Zimmer nem jelentette ki egyértelműen, hogy ki lesz a kezdő irányító a soron következő és nagyon fontos Los Angeles Rams elleni mérkőzésen. Eddig Case Keenum teljesítménye egyáltalán nem indokolja, hogy megkérdőjeleződjön a kezdő pozíciója, de a hírek szerint a Vikings-nál komolyan fontolgatják, hogy Bridgewater-el kezdik meg a Rams elleni meccse, padra ültetve Keenum-ot. Szerintem ez most nagyon nagy felelőtlenség lenne egy vezetőedzőtől, nem biztos, hogy a legjobbat hozná ki a csapatból.

Értem én, hogy Bridgewater alig várja, hogy visszatérjen, de a csapat érdekeit kell inkább szem előtt tartani, mert Teddy ugyan edzésbe állt, de élesben még nem bizonyított.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhungarianvikings%2Fposts%2F1594067693985610&width=500

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.