Kulcsjátékosok nélkül várjuk a Rams-t

Ketten már biztosan nem vesznek részt az eddigi legfontosabb meccsen, további két kulcsjátékosunk szereplés még kérdéses.

A meccs előtti sérülésjelentés sajnos tartogatott számunka szomorú információkat, hiszen kulcsjátékosok sérüléséről adtak hírt. Az már biztos, hogy Mike Remmers és Andrew Sendejo sem lesz ott a Rams elleni fontos mérkőzésen, így a támadófal és a safety sor is cserékkel fog kiegészülni.

A védelem, amire nagy szükség lenne holnap további két játékossal csökkenhet, ugyanis Everson Griffen és Brian Robison játéka is csak kérdéses, de valószínű kihagyják a soron következő találkozót. Griffen már a Redskins ellen sem játszott lábsérülés miatt és bár nagyon mondják, hogy biztosan pályára lép vasárnap, ez korántsem biztos. Robison valószínű épp az edzésen szerzett kisebb sérülést, mert szerdán és csütörtökön edzett, pénteken már nem tudott együtt készülni a csapattal.

Anthony HarrisJeremiah Sirles és Stephen Weatherly is bajlódott némi sérüléssel, de ők biztosan ott lesznek a Los Angeles ellen.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.